Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi volt eddig a legrövidebb...

Mi volt eddig a legrövidebb idő, ami után otthagytatok egy munkahelyet?

Figyelt kérdés

Felvettek egy munkahelyre, de nem szeretném abbahagyni a keresést. Elég sok kompromisszummal jár ez a mostani, de sajnos nem volt más.

Ha jön jobb ajánlat próbaidő alatt, simán otthagynám őket.

Ti mondtatok már fel próbaidő alatt?

2020. okt. 19. 19:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Probanap utan masnap f
2020. okt. 19. 23:48
 12/23 anonim ***** válasza:
1 nap.
2020. okt. 20. 00:58
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
1 nap, de láttam már olyat is összeszerelő üzemben, hogy a kolléganő 2 óra után kiment mosdóba és nem is jött vissza többet.
2020. okt. 20. 04:41
 14/23 anonim ***** válasza:
Én egyszer voltam interjúzni egy magán klinikán, ahol nagyon jól elbestélgettünk az igazgatóval, szimpatikusnak tűnt ahogy a munkakör is, még azon a héten behívtak próbanapra, na arra már nem mentem el :)
2020. okt. 20. 09:08
 15/23 anonim ***** válasza:
1-2 nap, amikor elsore tudtam, hogy nem jon be a hely, ezen kivul ami hosszabb, de rovid idoszak, az 1 honap volt. Ott a melo tetszett volna, de egy hihetetlenul picsogos, depis tarsasag voltak a kollegaim, meguntam, en jobban szeretek normalis hangulatban dolgozni :D
2020. okt. 20. 09:26
 16/23 anonim ***** válasza:
1 nap se. Haverok elhívtak egy biztonsági kamera kezelő központba dolgozni. A munka érdekes volt, külömböző boltok kameráit kellett figyelni, a biztonsági őrökkel kommunikálni, gyanús alakokat követni, képeket készíteni, a már priuszos alakokat felismerni képekről és hasonlók. Éppen tanított be egy srác, amikor szünetben találkoztam a többiekkel és kiderült, hogy ment a xarkavarás a háttérben, összevesztek valami kollegával, az meg a főnöknél áskálódott. Röviden kirúgták őket. Úgyhogy egyedül lettem volna ott és a halál falloszára kellett lemenni amúgyis, már nem érte meg. Szóval nekem is annyi volt.
2020. okt. 20. 12:51
 17/23 anonim ***** válasza:

Diákként jelentkeztem egy telefonos munkára, ahol külön kihangsúlyozták, hogy "nem kell eladni semmit." Hát eladni valóban nem kellett, hanem telefonkönyvből kimásolt listákat kellett végighívogatni, és meggyőzni az embereket, hogy engedjék be a lakásukba a porszívóügynököt... kösz.

Két vagy három nap volt a "betanulás", amikor ültünk az irodában, és hallgatuk a többieket (persze se füles, se semmi, így csak azt hallottuk ők mit mondanak, az ügyfelet nem), majd utána nekünk kellett volna csinálni. Egy napot végigkínlódtam élesben, aztán szóltam, hogy inkább ne számítsanak rám, így összeseb 3 vagy 4 napot voltam a cégnél.

2020. okt. 20. 15:09
 18/23 anonim ***** válasza:
Par éve felvettek egy csomagoló üzembe, télen, hideg volt bent, nem volt fűtés, konténerekben volt kialakítva a hely... Raktár, szalag, kész termék 3 külön konténer, +1 öltöző /étkező konténer... ki kellett mászkálni éjjel a hidegben a konténerek között, hajnalban meg mikor végeztünk még nem jártak a buszok, még fagyoskodhattam 1,5 órát, a bér sem volt valami jó, a második nap végén mondtam, hogy ide többet nem szeretnék jönni...
2020. okt. 20. 17:03
 19/23 anonim ***** válasza:
93%

Baromfifeldolgozó üzemben:

Félbevágott csirkéket kellett "kúpolnom" (ráutnöm) egy fém rúdra, olyan gyorsan, ahogy a szalagon jött.

Volt olyan félbevágott csirke, amelyiknek a gép nem mosta ki rendesen a belső szerveit, így a beleivel együtt kellett ráütnöm a fémre. Ezekből egy kis sz_r, vér folyamatosan az arcomra, vagy a hajamra spriccelt.

Erős gyomrom van, s nem tartom magam gyenge fizikumú embernek, de kb. 5-6 óra után feladtam, egyszerűen nem bírtam tovább.

Ez volt az eddigi leggyorsabb felmondásom.

2020. okt. 20. 22:25
 20/23 anonim ***** válasza:
2 hét.
2020. okt. 20. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!