Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi volt eddig a legrövidebb...

Mi volt eddig a legrövidebb idő, ami után otthagytatok egy munkahelyet?

Figyelt kérdés

Felvettek egy munkahelyre, de nem szeretném abbahagyni a keresést. Elég sok kompromisszummal jár ez a mostani, de sajnos nem volt más.

Ha jön jobb ajánlat próbaidő alatt, simán otthagynám őket.

Ti mondtatok már fel próbaidő alatt?

2020. okt. 19. 19:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Két hónap, próbaidő alatt felmondtam.
2020. okt. 23. 22:07
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

2,5 nap. Utána összevesztem az elmebeteg főnökkel, és összepakoltam, és ott hagytam őket.

Azzal kellett kezdeni a napot, hogy kötelező volt leadni minden iratot, telefont, pénztárcàt, stb. Nem értékmegőrzés céljából, a biztonsági őr átnézte a pénztàrcàkat minden műszak kezdete előtt! Aztán volt bent az üzletben öt főnök meg velem együtt két alkalmazott, az öt főnök semmit nem csinált, hanem kettőnket csicskàztattak és ennyi. Az egyik azt a feladatot adta, a másik azt, volt hogy két percen belül kaptam három teljesen más utasítást három főnöktől, és amikor mondtam, hogy "Már xy megkért másra" az volt a válasz, hogy "És? Az engem nem érdekel, csináld meg!". Nem lehetett bemenni sem inni, enni meg végképp nem! Egyszer bementem inni, és olyan leordítàst kaptam, hogy jajaj. "Nem seggvakarásra fizetünk" stb. Előírás volt a munkavédelmi bakancs, de nem kaptam! Azt mondták, hogy "Minek? Vigyázz jobban a lábadra, oszt kész!"

Egyszer megálltam orrot fújni, és oda jött az egyik főnök, hogy mit kepzelek, miért nem dolgozok, nem erre fizetnek, hogy én álljak, és orrot fújjak.

Nem tanított meg senki békàzni, emiatt halál béna is voltam, és ezért is ordítottak velem. Végül azt mondta a főnök, hogy vigyem ki X raklapot a raktárból, kivittem, és utána ezt mondta "meggondoltam magam, legyen ami mellette van". Hozzáteszem rohadt nehéz, nagyon magasra pakolt raklap volt. Azt mondtam neki, hogy anyàddal szórakozzàl, és bementem öltözni. Amikor meg jöttem ki a fejéhez hajítottam a céges pólót, és mentem a cuccaimért. Utána láttam, hogy az én nevem a beosztásban végig ki van satírozva, legszívesebben oda írtam volna, hogy "A kur van anyàdat". Nagyon mérges lettem, és hazamentem.

A szüleim nem voltak túl büszkék rám, utána évekig felhàntorgattàk nekem ezt. De azóta rengeteg ismerősöm kezdett ott munkát, S hagyták ott a helyét 2-4 nap után.

2020. okt. 31. 12:48
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Másfél nap után mondtam fel. Nem arról szólt a munka mint amit megbeszéltünk, a robotolást meg ne velem végeztessék mérnök címszó alatt. Plusz negatív pont, hogy egy büdös szó nem hangzott el a munkatársak között egész nap, mint egy börtön olyan volt.
2020. nov. 2. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!