Tudnátok valami ötletet,ha nem találok végképp munkahelyet? Már nagyon elvagyok keseredve.
Rendezett külsejű,nem dohányzó, érettségizett és szakmákkal rendelkező nő vagyok.Elvállalok akár fizikai munkát is amit elbírok végezni. Mégis hónapok óta semmit nem találok. Bármilyen munka érdekel ( kivéve szexuális szolgáltatás ) normál munkaidőben. Helyileg Borsod megye ,főleg Miskolc és Kazincbarcika körzete.
Köszönöm előre is aki segít, tanácsot ad.
8 Köszönöm a kedves szavakat, neked is viszont a legjobbakat!Az általad ajánlott dolgoknak utánanézek.
10 Jelentkeztem a Boschba, sikerült is a teszt és felvettek volna de 4 műszakban lett volna. Akkor azt mondták, nem lehetséges, hogy csak nappalos legyek. Valamint rám szóltak,hogy már a hirdetésben is az szerepel : 4 műszakos munkarend vállalása, ha nemtudom vállalni miért jöttem?
11 Keresek tovább,hátha máshol kompromisszumképesebbek.
12 Ez volt a Sega-ban is,és így már nem is hívtak vissza mikor ezt elmondtam.
13 Van piacképes szakmám, 2 is. Az egyik most is a piacképes szakmák között szerepel, a másikat nemtudom közte van e. Már csak fizetősön tudnék tanulni mert 2 szakmám van amit ingyenesen/államilag támogattan szereztem. Kedvem az lenne tanulni,de nincs munkám így pénzem sem egy-egy többszázezres tanfolyamra. Költözés szintén emiatt nem opció.Valamint itt ha nappalos lennék, 6-6 ig mondjuk, akkor van aki vigyázzon a lányomra. Idegen helyen, nulla segítséggel nem lennék előrébb.
Ki mondta neked, hogy piacképes?
Mert ha nem tudsz vele elhelyezkedni akkor nagyon nem az.
Milyen szakmáid vannak?
Egyébként a Sega mellett van egy másik raktár is, oda járnak egy műszakban is (állandó délelőtt). Illetve állásportálokon nézz szét, láttam pár hirdetést Profession.hu-n, Indeeden és Jófogáson is. Kazincbarcikán pékségbe eladó, Tesco, irodai asszisztens, Volánbuszhoz pénztáros. Facebookon benne vagy a Kazincbarcikán láttam, hallottam csoportban? Oda is szoktak kiírni munkalehetőségeket. (Én is barcikai vagyok és Miskolcon dolgozom; érettségivel, szakmával, nyelvvizsgával 3 műszakolok, de remélem, már nem sokáig.)
17 Az állásportálokat nézem mindig. Barcikán a pékségbe,nem írom ki a nevét ami a sétálón van jelentkeztem is de nem választottak ki. Onnan nem messze a kínai üzletbe is mindig ki van írva, hogy eladót felvesznek de sosem jeleztek vissza pedig vittem be önéletrajzot.
Felszolgáló végzettségem van ebben van tapasztalatom is. És szociális asszisztens. Sajnos ebben nincs szakmai tapasztalatom, mert nem vettek fel sehova.Van még tapasztalatom kereskedelemben és adminisztrációs munkában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!