Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tudnátok valami ötletet,ha...

Tudnátok valami ötletet,ha nem találok végképp munkahelyet? Már nagyon elvagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Rendezett külsejű,nem dohányzó, érettségizett és szakmákkal rendelkező nő vagyok.Elvállalok akár fizikai munkát is amit elbírok végezni. Mégis hónapok óta semmit nem találok. Bármilyen munka érdekel ( kivéve szexuális szolgáltatás ) normál munkaidőben. Helyileg Borsod megye ,főleg Miskolc és Kazincbarcika körzete.

Köszönöm előre is aki segít, tanácsot ad.

2022. jún. 7. 08:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Muszakos allashirdetesekkel nyugodtan probalkozhatsz, gyarak, raktarak, nalunk is raktaros allas ket muszakkal van meghirdetve, megis alkalomadtan felvesznek 1-1 embert delelottos egy muszakba. Nekik az is jobb, mint a semmi, mivel ezeken a helyeken folyamatosan emberhian van, siman talalhatsz olyan helyet, ahol hajlanak erre.
2022. jún. 7. 14:39
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Így van, a műszakos helyen mondd meg, hogy te délelőtt tudsz jönni a gyerek miatt, ha tetszik felvesznek, ha nem nem.
2022. jún. 7. 14:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Költözz olyan helyre ahol nagyobb a választék vagy végezz el egy piacképes szakmát.
2022. jún. 7. 16:47
 14/21 A kérdező kommentje:

8 Köszönöm a kedves szavakat, neked is viszont a legjobbakat!Az általad ajánlott dolgoknak utánanézek.

10 Jelentkeztem a Boschba, sikerült is a teszt és felvettek volna de 4 műszakban lett volna. Akkor azt mondták, nem lehetséges, hogy csak nappalos legyek. Valamint rám szóltak,hogy már a hirdetésben is az szerepel : 4 műszakos munkarend vállalása, ha nemtudom vállalni miért jöttem?

11 Keresek tovább,hátha máshol kompromisszumképesebbek.

12 Ez volt a Sega-ban is,és így már nem is hívtak vissza mikor ezt elmondtam.

13 Van piacképes szakmám, 2 is. Az egyik most is a piacképes szakmák között szerepel, a másikat nemtudom közte van e. Már csak fizetősön tudnék tanulni mert 2 szakmám van amit ingyenesen/államilag támogattan szereztem. Kedvem az lenne tanulni,de nincs munkám így pénzem sem egy-egy többszázezres tanfolyamra. Költözés szintén emiatt nem opció.Valamint itt ha nappalos lennék, 6-6 ig mondjuk, akkor van aki vigyázzon a lányomra. Idegen helyen, nulla segítséggel nem lennék előrébb.

2022. jún. 7. 18:13
 15/21 anonim ***** válasza:

Ki mondta neked, hogy piacképes?

Mert ha nem tudsz vele elhelyezkedni akkor nagyon nem az.

2022. jún. 7. 18:21
 16/21 A kérdező kommentje:
15 A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal munkatársa. A kedvedért előkerestem a levelet, melyben hivatkoznak erre ,mert fejből nemtudtam a hivatal nevét. Munkaügyi központon keresztül szerettem volna támogatott tanfolyamon részt venni, emiatt nem volt lehetséges az úgymond hiányszakmára való beiskolázás, mert piacképes végzettséges rendelkezem. Azt pedig olyanoknak indították,akiknek nem rendelkeznek piacképes végzettséggel.
2022. jún. 7. 19:34
 17/21 anonim ***** válasza:

Milyen szakmáid vannak?

Egyébként a Sega mellett van egy másik raktár is, oda járnak egy műszakban is (állandó délelőtt). Illetve állásportálokon nézz szét, láttam pár hirdetést Profession.hu-n, Indeeden és Jófogáson is. Kazincbarcikán pékségbe eladó, Tesco, irodai asszisztens, Volánbuszhoz pénztáros. Facebookon benne vagy a Kazincbarcikán láttam, hallottam csoportban? Oda is szoktak kiírni munkalehetőségeket. (Én is barcikai vagyok és Miskolcon dolgozom; érettségivel, szakmával, nyelvvizsgával 3 műszakolok, de remélem, már nem sokáig.)

2022. jún. 7. 23:53
 18/21 A kérdező kommentje:

17 Az állásportálokat nézem mindig. Barcikán a pékségbe,nem írom ki a nevét ami a sétálón van jelentkeztem is de nem választottak ki. Onnan nem messze a kínai üzletbe is mindig ki van írva, hogy eladót felvesznek de sosem jeleztek vissza pedig vittem be önéletrajzot.

Felszolgáló végzettségem van ebben van tapasztalatom is. És szociális asszisztens. Sajnos ebben nincs szakmai tapasztalatom, mert nem vettek fel sehova.Van még tapasztalatom kereskedelemben és adminisztrációs munkában.

2022. jún. 8. 09:26
 19/21 anonim ***** válasza:
Jól csinálod, tarts ki, össze fog jönni előbb-utóbb!
2022. jún. 8. 10:10
 20/21 A kérdező kommentje:
19 Köszönöm a biztatást! Nem adom fel.
2022. jún. 8. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!