Új munkahelyen ha sokat dicsérik az embert, mire utal?
Figyelt kérdés
Gondolom jele az elégedettségnek is, de van ilyen taktika esetleg, hogy aztán majd később bekemenyítenek?2022. jún. 4. 17:01
1/10 Noren1989 válasza:
Ha nagyon új, valszeg semmi köze a képességeidhez.
2/10 A kérdező kommentje:
1, igen, de mi áll mögötte?
2022. jún. 4. 17:22
3/10 anonim válasza:
Azért kezdetben nem nagyon szokták dícsérni az embert csak ha tényleg jó. Inkább az a jellemző hogy simán álkedvesek.
4/10 anonim válasza:
Nem minden gonosz taktika ám az életben, én is szoktam dicsérettel motiválni a kezdőket, mert ha van önbizalmuk és oldottak, akkor jobb a hangulat, és jobban megy a munka is. Ha egy kezdő hamar beletalál a dolgába, jól csinálja, érzéke van hozzá, akkor ugyanúgy jár a pozitív visszajelzés, mint a rutinosaknak.
De emberfüggő, hogy ki hogyan áll ehhez. Az is lehet, hogy a főnökeid csak elaltatják az éberségedet, aztán eladják a vesédet a vietnámi szervkereskedőknek.
5/10 Noren1989 válasza:
Kb csak a külsőd àll mögötte, úgy hiszem.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem az első munkanapon, de 3-4 hét után, tehát még nem olyan húdesok gyakorlattal.
2022. jún. 4. 18:23
7/10 anonim válasza:
Szerepet játszhat ebben az is, hogy nagy a fluktuáció, így örülnek az újaknak, és tenni akarnak azért, hogy pozitív kép fogadja őket az első napokban.
8/10 anonim válasza:
Ha valahol 1 évet lehúzol kapsz hideget és meleget is, előléptetést is, attól függ melyik főnöknek vagy szimpi meg melyiknek nem.
9/10 anonim válasza:
Ez volt nálunk is, szerintem tapogatóztak hogy nem akarok-e lelépni a próbaidő alatt, mert az nekik nagyon gáz lett volna.
10/10 anonim válasza:
Simán lehet hogy előtted csomó semmirekellő szerencsétlen volt és te megvàltás vagy ahhoz képest.Lehet ez valami elmejáték hogy elhitetik veled minden fasza és utàna kitesznek bàr azt nem tudom miért lenne ez jó nekik.Azért ne bízd el magad teljesen próbaidő végéig,tök mindegy ki mit mond amíg nincs határozatlan szerződésed egy pillanat alatt nem kell màr bemenned holnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!