Van értelme annak hogy egy főnök azt mondja közössel KIRÚG valakit? Hát kirúgni közössel senkit se lehet, kirúgni ki lehet egyoldalúan, meg közössel meg lehet szüntetni a munkaviszonyt-de az kétoldalú
Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 07:57
11/16 anonim válasza:
Szerintem kétféle valóság van. Vannak a komoly cégek, ahol felmondanak szabályosan, meg vannak a mutyizó cégek, ahol az aljanépet foglalkoztatják, és mindent lenyomnak a torkukon.
Én 5-6 munkahelyről 2-szer jöttem el úgy, hogy alá lehetett írni számomra előnyös megegyezést.
Egyik egy külföldi multi volt, ami bezárt, és megkérdeztek bizonyos csoportokat, hogy hajlandók-e aláírni plusz fix 3-6 hónapot, a gépeket elbontani, a logisztikai részt felszámolni, de addig nem mehetnek el. Cserébe megtoldották ennyi hónapnyi fizetéssel a végkielégítést.
A másik cégnél volt tanulmányi támogatás, amiből közel milliót elengedtek.
12/16 anonim válasza:
10-es igen, nálam is az volt a helyzet, mondta a főnök, hogy én vagyok a legjobb munkaerő, bármikor túlórázni kellett, vagy hétvégén bemenni mindig én voltam bent, mivel én tudtam menni bármikor, hisz nem volt gyerekem. Kirúgásnál pedig pont ezért kerültem én képbe. az élet igazságtalan sajnos. (8-as voltam)
13/16 anonim válasza:
12# 2009-ben a válságkor volt cégem pont pont a tapasztalatlanokat tudta eladni a német cégeknek projektekre, mert ócsók voltak. A tapasztaltakat meg megkérte, hogy menjenek fizetés nélkülire, de ha találnak valamit, azonnal engedik őket menni, mert nincs munka.
16/16 anonim válasza:
Bepállott az ülepe, meg rossz szagú a lehellete.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!