Mennyivel másabb lenne a világ, hogyha nem számítana a munkahelyi státusz és egy takarító és informatikus vagy irodai munkás és ügyvéd fizetés között nem lenne ekkora nagy különbség?
Egy takarítót két perc alatt lehet helyettesíteni... Bárki alkalmas rá.
Egy jó informatikus pedig kevesebb van, mint amennyire szükség van.
Itt is érvényesül a kereslet-kínálat szabálya.
Amiből kevés van, azért többet fizetnek.
Ennyike. :)
"Nem vagyok takarító"
Na mégis számít a munka?
21-de azt is el kell végezni.. Épp emiatta hozzáállás miatt nézik le a magasabb poziciót végzőket. Nekik is megfelelő bért kellene kapni , hogy megtudjanak élni.
A takarítást is kell tanulni nem hiába számít a tapasztalat. Le kellene szálln a magas lóról mert csúnyán megfogjátok ütni a bokátokat.
23: azt is kell tanulni, de kb. három óra alatt elsajátítható...
Egy informatikus meg 3-5 ÉVIG tanulja a szakmát.
Takarítót egy perc alatt lehet helyettesíteni, kapsz minden ujjadra ötöt...
Informatikust meg nem.
25: ilyen a világon nincs! Mármint hogy mindenkit úgy megfizessenek, hogy jól éljen...
Ez egy fantaszta elképzelés.
A bevételekhez kell alakítani az igényeidet - és NEM fordítva!!!!
25: ja persze... egy takarító aztán marhára jól tudja, hogy mi a helyzet az informatika területeén, mesterséges intelligenciával való helyettsítés ügyben..
ROTFLMAO
27-eske kevered a szeont a fazonnal.. KI írta azt hogy a takaritók végezzk az informatikusok munkáját? Azt írtam , hogy mesterséges intelligenciával kiváltható lenne sok informatikus manapság.. De a jövő ez.. CSak a legképzettebbek munkáját nem váltják majd fel a gépek vagy az MI.
ÉS ki mondta hogy takaritó vagyok, hm?
28: még funkcionális analfabétizmus is befigyel nálad???
Nem azt írtam, hogy el tudják végezni, hanem azt, hogy takarítóként próbálod megítélni, hogy mi a helyzet az IT területen...
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!