Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan védekezhetek az ellen...

Hogyan védekezhetek az ellen hogy az új munkahelyem ahova beadom a pályázatot felhívja a mostanit az engedélyem és hozzájárulásom nélkül?

Figyelt kérdés

Nem hívhatná fel az új hely a régit csak ha én ehhez kifejezetten előzetesen hozzájárulok és még akkor se csak úgy akárkit felhív, hanem azt az egy embert hívhatja fel akit én kontaktként megjelölök.

ez az elv. A gyakorlat meg az hogy az új hely azt hív fel akit csak akar-és én mit tehetek az ellen hogy totál leégessen az új hely azzal hogy felhívja a mostanit?

2022. máj. 19. 09:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd rá, gondolom amúgy nem is keres állást, van ez a kérdező aki folyton caps lockkal teletűzdelt dühedelmeket írogat.

2022. máj. 19. 10:22
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Átmész egy másik alapítványi suliba? Ott is alkesz a főnök?
2022. máj. 19. 10:48
 23/27 Shaddark ***** válasza:
100%

Nem mondod?

Mondjuk a nagybetűk elkezdtek gyanúsak lenni...

2022. máj. 19. 10:50
 24/27 anonim ***** válasza:
95%
A munkáltatónak meg az az "égő" ha hirtelen az egyik alkalmazottja minden előjel nélkül felmond.
2022. máj. 19. 11:22
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs félnivalód, akkor pont lesz/rod, ha meg van, akkor jobb ha nem vesznek fel. Ennyi.

Egyébként mégis felmondasz? Kiadta a telefonszámod a főnök, úgyhogy megy a hiszti?

2022. máj. 19. 12:16
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Közben elolvastam a kérdező kommentjeit, és arra a következtetésre jutottam, hogy tényleg hülye.
2022. máj. 19. 12:33
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Mondj már egy olyan jogi esetet amiben elmarasztaltak egy céget, mert felhívta az új alkalmazottjának a korábbi munkahelyeit!

A cég ügyvédje kábé azzal védekezik, hogy egy közös ismerősödtől tudta meg az előző munkahelyedet és így kíváncsiságból felhívta őket.

2022. máj. 19. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!