Hogyan védekezhetek az ellen hogy az új munkahelyem ahova beadom a pályázatot felhívja a mostanit az engedélyem és hozzájárulásom nélkül?
Nem hívhatná fel az új hely a régit csak ha én ehhez kifejezetten előzetesen hozzájárulok és még akkor se csak úgy akárkit felhív, hanem azt az egy embert hívhatja fel akit én kontaktként megjelölök.
ez az elv. A gyakorlat meg az hogy az új hely azt hív fel akit csak akar-és én mit tehetek az ellen hogy totál leégessen az új hely azzal hogy felhívja a mostanit?
Hagyd rá, gondolom amúgy nem is keres állást, van ez a kérdező aki folyton caps lockkal teletűzdelt dühedelmeket írogat.
Nem mondod?
Mondjuk a nagybetűk elkezdtek gyanúsak lenni...
Ha nincs félnivalód, akkor pont lesz/rod, ha meg van, akkor jobb ha nem vesznek fel. Ennyi.
Egyébként mégis felmondasz? Kiadta a telefonszámod a főnök, úgyhogy megy a hiszti?
Kérdező! Mondj már egy olyan jogi esetet amiben elmarasztaltak egy céget, mert felhívta az új alkalmazottjának a korábbi munkahelyeit!
A cég ügyvédje kábé azzal védekezik, hogy egy közös ismerősödtől tudta meg az előző munkahelyedet és így kíváncsiságból felhívta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!