Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tehetek a bántó magatartás...

Mit tehetek a bántó magatartású főnököm ellen?

Figyelt kérdés
3 ève dolgozok egy rehab munkahelyen,ahol van egy kèpesítès nèlüli,ès vèdett korban lèvő csoportvezető.Elèg kakas termèszetű.Kèt alkalommal jeleztem neki,hogy bántó a viselkedèse,de nem változott a helyzet.Úgy èreztem továbbra is nyelek,ami nem egèszsèges, majd jeleztem a felette lèvő vezetőnek,aki empatikusan meghallgatott.Ez volt egy èvvel ezelőtt.Ma szóvá tette,hogy beszèltem róla a háta mögött.Mit kellett volna tennem?

2022. márc. 1. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Másokkal is bántó a magatartása vagy csak veled?

Nem szeretnélek megbántani a tapintatlanságommal kérdező, de milyen okból kifolyólag vagy megváltozott munkaképességű?

Sajnos egy-egy orvosi diagnózis is lehet ürügy arra, hogy diszkriminálják az alkalmazottat. Igazságtalanul.

2022. márc. 1. 16:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos tapasztaltam már ilyet.Sok helyre nem szeretnek fölvenni pszihiátriai kezeltet.
2022. márc. 1. 16:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűen közöld vele, hogy nem beszéltél a háta mögött, hanem egyszerűen nem hagyod magad, miután kétszer is megkérted, hogy ne viselkedjen bántó módon.
2022. márc. 1. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!