Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » "Vérszívó" kolléga ellen mi a...

"Vérszívó" kolléga ellen mi a gyógyír?

Figyelt kérdés
Tudtomra adta, hogy a véremet szívja, "csak hogy érezzem a törődést". Erre mit kellett volna reagálnom? Mondjuk elküldhettem volna az anyjába, vagy miként lehetett volna?
2022. ápr. 14. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Megmondod, hogyha nem hagy békén, bevered az orrát és akkor majd ő is érezheti a törődésed.
2022. ápr. 14. 14:36
 2/8 A kérdező kommentje:
ő nő én pedig "férfi"
2022. ápr. 14. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Bármit mond, mindenre azt válaszold, hogy: igazad van.
2022. ápr. 14. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha kötekszik, ne reagálj rá, bármit is mond. Ha pletykálni próbál, amit mond másokról, sose add tovább.

Lehet azért viselkedik így, mert esetleg tetszel neki(?). Vannak akik ilyen módon fejezik ezt ki.

2022. ápr. 14. 14:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy sokat taperol. Utoljára az arcomat simogatta, de ezt már soknak találtam és elhúztam az arcom.
2022. ápr. 14. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Még az is lehet, ha nem viszonzod a közeledését, akkor ártóan pletykál rólad, a nők elég jók ilyenekben. Persze nem akarom ilyen "rossz színben feltűntetni" pláne ismeretlenül de nem lehet tudni miért csinálja.
2022. ápr. 14. 15:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát, rád van szállva kicsit. A taperolás nem OK, szerintem. Miért gondolja, hogy ezt neki szabad?

Ez a véredet szívja kifejezés is eléggé hatalmaskodó, lenyomó.

Kicsit ki kéne zökkenteni, pl.: Amúgy miért belőlem akarsz erőt meríteni? Más erőforrásod, mondjuk önbecsülésed nincs?

Vagy határozottan és ridegen azt mondani neked: "Ugye ezt most nem gondolod komolyan? Ne legyél már ilyen gyerekes!"

49f

2022. ápr. 14. 15:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Olyan pozícióba kerültem , ahol egyedül lehetek és nem lesznek közvetett kollégák akikkel együtt kell dolgoznom. Ezek után jobb lesz, ha levegőnek nézem. Nem sok vizet fog zavarni ezentúl. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2022. ápr. 14. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!