Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem lehet ezt megérteni?

Miért nem lehet ezt megérteni?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek.

30f vagyok.

A munkahelyemen csapatépítő lesz és én nem akarok menni, mert Szlovákiába akarnak menni busszal, ahol még csak fel se tud állni az ember,én pedig nem bírok sokáig egy helyben ülni. Pláne nem 3-3,5 órán keresztül.

Amikor Pestre mentünk, akkor is már minden bajom volt, mert oda is 2,5 óra volt az út. Már vagy 66x kimentem a mosdóba csak kezet mosni, mert azt hittem, hogy sose érünk oda.

És a főnökasszony is értetlenkedve fogadta ezt a visszajelzést tőlem. Meg mondta, hogy hamar eltelik az út, stb...

Neki lehet hamar eltelik, de nekem egy helyben az 3,5 óra egy örökkévalóság.

2022. máj. 11. 16:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

Márpedig kénytelenek lesznek megérteni.

Én soha, egy csapatépítőn nem voltam. Főleg ottalvósokon. Már állásinterjún felhozom a témát, tanulva a korábbi hasonló hisztikből (nem megyek olyan helyre, ami ilyen szektás).

Pár szaréletű gyökér biztos beilleszkedési zavarosnak tart emiatt, de 1: sem a barátság, sem a jókedv nem működik parancsszóra és majd jóban leszek azzal és akkor, akivel kényelmes, csapatépítő nélkül is, mert eddig is voltak kollégák között barátaim, 2: nem kell a gördülékeny közös munkához az, hogy pajtikák legyünk, bőven elég, ha korrektek vagyunk és eszerint kommunikálunk.

Sőt, tapasztalataim szerint sokkal jobban akadályozza a csapatmunkát az ilyen hülyeségek miatti uszítás. Volt olyan munkahelyem, ahol konkrétan a szakmai dolgokban nem voltak hajlandóak normálisan kommunikálni velem, mert besértődtek arra, hogy részegedés helyett órára mentem munka után.

És ezek után még csodálkoztak, hogy legközelebb sem akarom arra elbaszni a szabadidőm, hogy szar emberekkel üljek valahol, ráadásul a saját pénzemből véve a piát. 😂😂😂

Rohadt szánalmas, ne hagyd magad.

2022. máj. 11. 17:24
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Én is hasonlóan vagyok, mint az előző. Évi egy, esetleg kettő céges buli még oké, 2-3 órás eszem iszom, nem gond. De az megint más, ha havi vagy kétheti rendszerességgel erőltetik, és még másabb egy egésznapos program. Meg kellene érteni, hogy sokunknak elég a munkahelyen látni a kollégákat, azonkívül megvan a magunk élete.
2022. máj. 11. 17:43
 13/22 anonim ***** válasza:
85%

Ez munkanapon lenne? Mert ha igen, kiiratod magad táppénzre.

Ha nem, akkor meg csak nem mész el.

Nekem elég durva lenne, hogy egy egész napomat elvigye a csapatépítő, más is így lenne vele azok közül, akiket ismerek, furcsa hogy nálatok csak neked nem tetszik.

2022. máj. 11. 18:52
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem, Pünkösdkor.
2022. máj. 11. 19:53
 15/22 anonim ***** válasza:
83%

Akkor nyert ügyed van. Majd azt mondod, programod van. Ellenőrizni úgyse tudják.

Az viszont gáz, hogy még egy 2,5 órás utat is "66-szor" felugrálva bírtál ki. Felnőtt ember vagy, nem pedig egy ötéves, aki még nem tud viselkedni.

2022. máj. 11. 20:18
 16/22 anonim ***** válasza:

A helyedben azzal kezdtem volna, hogy már programom van. Pl. nagyanyád 80 éves és véégre együtt a család.

Amúgy én se mennék el ilyenekre. Nálunk jó időben 2-3 hetente szerveznek egy "sütögetős iszogatást", természetesen munkaidő után. A 3 év alatt 2-szer szedtem össze magam és maradtam 1-2 órára, bőven elég volt. Semmi kedvem ott jópofákat vágni szabadidőmben, ez látszott is. Persze így is megkaptam, hogy nem vagyok benne semmi jóban, sőőőt még volt akitől azt is, hogy ott se voltam.

Úgyhogy igazán nem érdekel, ha kirúgnak emiatt. Azt pedig megfogadtam, hogy legközelebb az interjún szükséges leszögezni a csapatépítők milyenségét és gyakoriságát.

2022. máj. 11. 20:36
 17/22 anonim ***** válasza:
88%

15, pedig létezik ilyen.

Nekem volt ilyen munkatársam. Ő sem tudott végigülni egy napot, állandóan felállt és mászkált vagy rázta a lábát.

A gimis osztálytársaim közül is rengetegen rázták a lábukat amíg ültek.

A buszon is látok ilyen embereket, van aki úgy rángatja a lábát, hogy már ugrál az ülésen.

Ha megkérdezed, hogy akik rázzák a lábukat, miért teszik, sokan fogják írni, hogy azért, mert kényelmetlen nekik ennyi időt ülve tölteni.

Én mondjuk hülyét kapok ettől, hogy olvasnék és a perifériás látásomban ott egy rángó vagy repkedő láb.

2022. máj. 11. 20:52
 18/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek biztos vannak furcsaságai. Én mindig mennék, mozognék, amikor csak lehet.
2022. máj. 11. 21:37
 19/22 anonim ***** válasza:

18, ez természetes, mindenki más, van aki szeret mozogni, zavarja ha ülnie kell, van akit nem zavar ha ülnie kell.

Én a kettő között vagyok. Van munkatársam aki simán ülne ety helyben 8 órát, volt olyan, akiről írtam. Én nem vagyok ideges az üléstől, de munkaidő alatt 1-2 alkalommal ki kell mennem az épületből, sétálnom kell egyet, mert bekattannék.

2022. máj. 11. 22:18
 20/22 A kérdező kommentje:

19.

Legalább valaki megért engem és nem azt mondja, hogy biztos van valami bajom.

Köszönöm.

2022. máj. 11. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!