Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem lehet ezt megérteni?

Miért nem lehet ezt megérteni?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek.

30f vagyok.

A munkahelyemen csapatépítő lesz és én nem akarok menni, mert Szlovákiába akarnak menni busszal, ahol még csak fel se tud állni az ember,én pedig nem bírok sokáig egy helyben ülni. Pláne nem 3-3,5 órán keresztül.

Amikor Pestre mentünk, akkor is már minden bajom volt, mert oda is 2,5 óra volt az út. Már vagy 66x kimentem a mosdóba csak kezet mosni, mert azt hittem, hogy sose érünk oda.

És a főnökasszony is értetlenkedve fogadta ezt a visszajelzést tőlem. Meg mondta, hogy hamar eltelik az út, stb...

Neki lehet hamar eltelik, de nekem egy helyben az 3,5 óra egy örökkévalóság.

2022. máj. 11. 16:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Mert a magyar munkáltatók jelentős része úgy tekint a dolgozókra, mint egy nagy gép fogaskerekeire. És az ilyen csapatépítőkkel pedig úgy vannak, hogy ilyenkor viszik javíttatni az elkopott fogaskerekeket.
2022. máj. 11. 16:55
 2/22 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
55%

Mert egy 30 éves felnőtt embertől nagyon fura, hogy egy másfél filmnyi időintervallumot nem bír a fenekén végigülni.

Na azért nehéz megérteni.

Magyarázd el, neked milyen problémád van, meg furcsaságod, de úgy tényleg, komolyan, hátha úgy megértik. Pláne, még mielőtt elkezdik a hátad mögött összesúgni, hogy kokós vagy, vagy gyógyszerfüggő...

2022. máj. 11. 17:01
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
2: Talán mert cakumpakk nincs kedve az egészhez, mert úgy van vele, hogy látja eleget a kollégáit a munkahelyen?
2022. máj. 11. 17:03
 4/22 A kérdező kommentje:
Egyetlen káros szenvedélyem van, a PlayStation 4. Egyébként gyerekkoromban hiperaktív voltam. Legalábbis ezt állapította meg a pszichológus és gyógyszert kellett rá szednem. De ennek már 20 éve.
2022. máj. 11. 17:04
 5/22 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
42%

Bocs, tudod, mindneki magából indul ki, én spec imádom a kollégáimat, nagyon jó csapatban doglozom, sőt, mondok egy brutál durvát. Munkaidőn kívül, kötelezettség nélkül is összeülünk inni-enni!

Bor-za-lom!

2022. máj. 11. 17:05
 6/22 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
59%

Kérdzeő, azért ezzel kezdj valamit, mert visszaromolhat.

Pl várnod kell a sürgősségin, akár 8-14 órát, akkor felpattansz és idegrohamot kapsz?

2022. máj. 11. 17:06
 7/22 A kérdező kommentje:
Ott fel lehet állni és lehet sétálni és ki is lehet menni cigizni.
2022. máj. 11. 17:19
 8/22 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
51%

Mondd el neki tényleg, hogy neked ezzel az egy helyben üléssel súlyos gondjaid vannak, és hogy legyenek kedvesek megérteni, de nem.

Viszont, ha legközelebb a közelben szerveznek ilyet, nagyon szívesen mész!

2022. máj. 11. 17:21
 9/22 A kérdező kommentje:

Már mondtam. Akkor is egyet hajtanak, hogy hamar eltelik az út.

Meg amúgy sincs kedvem hozzá, látom én őket eleget.

2022. máj. 11. 17:23
 10/22 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
61%

Akkor mondd meg, hogy nem mész.

De azt értsd meg, tényleg furi, hogy felnőtt ember nem bír ki 3 és fél órát buszon. Pláne hogy a sok csajnak óránként kell majd pisilnie, az fix.

2022. máj. 11. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!