Miért nem akarja megérteni sok idősebb ember, hogy az életkor nem ad felmentést a folyamatos önfejlesztés alól?
Igazad van, kérdező.
Én teljesen megértem a nyugdíjas Pista bácsit vagy Mari nénit, ha nem kell nekik az új technika, mert minek. De egy munkahelyen ne ez legyen már, hogy Terikének csak öt éve van nyugdíjig, mostmár hagyjuk rá, nem baj, ha nem tud nyomtatni se, hasznát nem vesszük, de legyünk megértőek. Én ettől annyira ki tudok akadni. Nem csak Terikétől, hanem a munkaadótól is.
"egy kétoldalas fénymásolás vagy a szkennerhasználat megtanulása nem akkora nagy feladat"
Neked. Más embereknek meg lehet, hogy igen. És lehet, hogy azok a más emberek közben játszva megtesznek olyan dolgokat, amik neked okoznak nehézséget. Épp erről beszéltem, az embereknek nem egyforma a képességprofiljuk, és attól, hogy valaki nem tudja megtenni ugyanazt, mint te, még nem kell rögtön úgy tekintened rá, mintha kevesebbet érne nálad. Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!