Célszerű lenne minél hamarabb lelépni az olyan munkahelyről, ahol képtelenek megérteni, hogy nem nyúlunk bele egymás cuccaiba?
Figyelt kérdés
Ma ebből volt nagy vita, mert belenyúltak a cuccaimba, amiért én elkezdtem kiabálni, hogy ezt mégis hogy képzelték.Erre engem titulátak elmebetegnek. Mit tegyek, hogyan tovább?2021. ápr. 19. 21:19
A kérdező szavazást indított:
minél hamarabb lépjek le, főleg akkor van az új állás
várjak pár hetet hónapot , amíg lesz új állás ( hogy a beetető állásajánlatokat elkerüljem biztonság kedvéért, és csak a 100% maradjon)
maradjak még sok ideig
19 szavazat
1/4 A kérdező kommentje:
ja és fontos ez már a sokadik ilyen eset!
2021. ápr. 19. 21:20
2/4 anonim válasza:
Lopás ellenőrzés volt? Vagy kolléga akart mondjuk egy szál cigit önhatalmúlag?
3/4 A kérdező kommentje:
nem , a volt pár holmim a szekrényben, amit nem vittem ki időben. A csaj önhatalmúlag el kezdett pakolni cuccaim között, mivel lusta ezzel foglalkozni, amíg én szabadságon leszek.
Amúgy igen, volt már példa lopásra is.
2021. ápr. 19. 21:34
4/4 anonim válasza:
Ne kiabálj mert akkor tèll. elmebetegnek hisznek...
Èn is volt, hogy sokadik fenyegetèsre kiabáltam a kolegáimmal, a vezetősèg azt mondta rám, hogy ön- ès közveszèlyes vagyok.
Hidd el, nem kellemes, ha őrültnek titulálják az embert!
Ha nem megfelelő a hely akkor váltani kell, nem tudsz mást tenni
Max esetleg annyit tudsz tenni, hogy semmi fontos dolgot nem tartasz bent.
Megszoksz vagy megszöksz, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!