Hogyan viszonyuljak ahhoz a kollégához aki mindent (de, tényleg mindent) ami a dolgozók között történik, amit a dolgozók egymás között beszélnek elmond a főnöknek?
Tavaly óta tudom, hogy van egy ilyen tengeralattjáró kollégám.
Hogyan legyek ennek tudatában bizalommal a főnököm iránt ha tudom, hogy mindent oda-vissza megbeszél ezzel az emberrel?
Nézd,ilyen kolléga mindenhol van.
Nem tudsz mást csinálni,minthogy szigorúan csak szakmai dolgokról beszélsz vele,amennyit mindenképp szükséges,hogy elvégezd a feladatot
Főnököz meg hogy viszonyulj...sztm legjobb az őszinteség,akkor a kolléga nem tud aládásni.
Csak szakmai beszélgetés, ha ő is ott van, semmi személyes másoknak sem.
Szakmai beszélgetésednél mutass rá munkájában elkövetett hibáira, kérdezd meg tőle: "Mennyire örülne e főnök, ha ezt megtudná?"!
Ha egyikőtök sem mond neki szemmi személyeset, nincs mit elmondania a főnöknek.
Most akkor egy vagy kétirányú ez a főnökkel?
Egyébként meg mégis hogyan? Hát úgy, hogy nem állsz le pletykálni vele. Mint egyébként azt teszi besúgó nélkül is minden normális ember.
Az a megérzésem, hogy ez oda-vissza, így a fönökkel sem lehet bizalommal beszélni.
Most az a taktikám, hogy ha azt akarom h a fönök megtudja neki mondom el.
Így bukott ki tavaly h a fönök összekeverte h mit irtam neki emailben és mit terítettek neki.
Szoktam tudni h kinek mit mondok el, így azt is tudtam h ki adta tovabb.
Semmi esetre sem pletykáról van szó, hanem komoly munkahelyi folyamatokrol.
Semmi személyeskedes nincs benne.
Ezek szerint te ugyanúgy benne van ezekben a játszmákban, nincs miért reklamálnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!