Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen, hány órában teljesíthe...

Milyen, hány órában teljesíthető a szórólap hordas? Heti hány napot tesz ki? Mennyi idő van rá hogy kividd?

Figyelt kérdés
Főállású anya vagyok, mellette műkörmös, de még csak alakul a vendég kör és nehezen. Kellene valami amit tudnék mellette csinálni hogy a kiadásaim fedezzem. Kisvárosi szórólapozast néztem most ki. De érdekel hogy,hogyan is megy.
2022. máj. 7. 19:02
 1/5 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Évekig csináltam pontos idő soha nem volt függ a terület nagyságától függ hogy családi ház vagy panel lakás időjárás is be folyásol kb 2 hét hogy ki hord de van olyan is amit sosbe kell ki hordani
2022. máj. 7. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sok dologtól függ. Részben ahogy az első írta, de az is megállapodás kérdése, hogy mekkora területen kell, szórólapoznod. ill. hogy hatalmas újságtömböket, vagy fecniket kell bedobnod a postaládába.

Egyáltalán postaládába kell, vagy valahol ácsorognod kell, és kézbe kell osztogatnod.

Ha már ilyesmin gondolkozol, akkor mindenképpen javaslom, hogy készíts magadnak is szórólapot, és egyúttal azt is szórd, annyival is előrébb leszel az ügyfélkör kialakításában.

Ilyen időben még istenes a szórólapozás, de nagy hőségben, ill. esőben, vagy télyen nagyon nem jó.

Na meg ajánlom a helyi területspecifikus Facebookcsoportokat, biztos van ilyen is, és talán hirdetni is lehet akár ingyen is. Esetleg próbálj összehaverkodni fodrásszal, hogy ajánljon téged, ill. legyen nála szórólap, amin kedvezményt adsz, és valamennyi jutalékot adsz esetleg cserébe az első kuncsaftért. Aztán ha visszatérő lesz, akkor máris nyersz az egészen.

Viszont ha nagyon reklámozod, akkor adóznod is kell, mert bejöhet egy ellenőrzés, és megbüntetnek, tehát vállalkozói, vagy alkalmazotti jogviszony kell onnan... Át kell ezt is gondolni,

2022. máj. 7. 19:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Másodállásban vállalkozó vagyok. :)

Jelenleg ami bevétel van, az kB a szalon bérlés elviszi. Anyagok már plusz kiadás. De nem akarom már a családi kasszábol kivenni. Ne arra keressen a férjem hogy tolom bele másba.

2022. máj. 7. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha a műkörmözést komolyba csinálod, csak még be kell járatni, akkor igenis be kell fektetni egy kicsit marketingbe is, vagy te csinálod, vagy mást megfizetni. A fordrásznak azért adni egy keveset összehaverkodni vele, hogy dobálja neked a kuncsaftokat, egy baromi hatékony célirányos marketing, ami megéri a befektetést. Nyilván nem örökké tartana a dolog, csak ameddig gondolod. Cserébe ő agyba főbe ajánlana téged, mert érdekelt lesz.

A szórólapot elkészíteni is pénz, de az kevésbé hatékony szerintem, mert az kisebb részben megy fizetőképes potenciális kuncsafthoz (férj, nyit postaládát, kidobja, nő kidobja, nénike kidobja, szegény ember...)

Csinálhatod a szórólapozást emellett, de változó, hogy mennyi idődet veszi el, és nem keresed vele halálra magad, az is biztos.

2022. máj. 7. 20:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon aranyos Vagy. :)
2022. máj. 7. 20:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!