Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az nem etikátlan ha egyes...

Az nem etikátlan ha egyes embereknek egyes napokon nem kell bejönni, mert „úgyse tud mit csinálni“ de ki se írják szabira és a teljes bért megkapja így is? Más meg nem?

Figyelt kérdés

Amikor nincs benn elég munka, egyes embereknek azt mondja a főnök holnap ne gyere mert úgyse tudsz mit csinálni.

De szabira nem írja ki őket, így erre a napokra ugyanúgy bért kapnak mintha benn lennének.

Bért a semmire.

Mások meg ha nulla munka van is, akkor is be kell jöjjenek, és kb semmit se csinálnak, de azért 5 perccel előbb el nem mehetnek. Fizetett székmelegítés.

Nem kéne egységes elbírálásnak lenni? Ha a semmire kapnak pénzt egyesek, és be se kell jönniük, akkor oké de akkor legyen mindenkinek ez az elbánás.

Nem?

2022. máj. 2. 08:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
72%
Mindig olyan vicces látni amikor valakinek nagyon fááááááj :( hogy mással valami jó dolog történik. Ne történjen!! Hívják rájuk a rendőrséget! >:(
2022. máj. 2. 11:51
 22/26 A kérdező kommentje:

"Mindig olyan vicces látni amikor valakinek nagyon fááááááj :"

Én NEM EZT MONDTAM. Én azt mondtam az csak úgy etikus ha az elbánás és a mérce EGYSÉGES.

Csak így korrekt.

Ha egynek szabad = mindnek szabad.

Ha egynek tilos = mindnek tilos.

Nem így korrekt? CSAK ÍGY KORREKT.

2022. máj. 2. 11:54
 23/26 anonim ***** válasza:
61%
brühühü
2022. máj. 2. 13:01
 24/26 anonim ***** válasza:
62%

Ez a főnök gondja. Neked nincs rálátásod hogy a másik miért maradt otthon és miért kap érte fizetést. Ha mégis van rálátásod és a gyakorinak teregeted a szennyest akkor szerintem nagyon gáz alak vagy.

Honnan tudod, hogy a főnök nem rendelt el neki otthoni munkavégzést? Egyes cégeknél ugyanarra a munkára a munkavállalók különböző munkaszerződéseket írtak alá. A tiéd olyan amilyen míg a másikéban benne van a szabadnap. Így jártál te kis kotynyeles legény. :)

Javaslom keress másik munkahelyet. Ez az alapítványi iskola nem érdemel meg téged. :)

2022. máj. 2. 15:40
 25/26 A kérdező kommentje:

"Honnan tudod, hogy a főnök nem rendelt el neki otthoni munkavégzést? "

Mert tudom és kész.

Mellesleg egy fizikai munkakörben dolgozónak mégis milyen otthoni munkavégzés lenne? Távolról otthonról pakolja az itt levő dobozokat? Ugyan.

nem csinálnak azok semmit, én se.

De én innen bentről nem csinálok semmit.... napi 2 óra totál felesleges utazás árán.

2022. máj. 3. 07:57
 26/26 anonim ***** válasza:
25: Balu, annak valami oka van, ha a főnök kivételezik valakivel, a többi dolgozóval szemben előnyben részesíti. Nem szokás csak úgy csettintésre osztogatni az efféle kiváltságokat. Nyilván puncsozott, pedálozott, spicliskedett, esetleg ha nő, cummantott. Te meg már évek óta itt panaszkodsz, ahelyett, hogy te is bepuncsoznál. 😀
2022. máj. 3. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!