Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha pénzügyileg sokat fejlődik...

Ha pénzügyileg sokat fejlődik egy munkahely, de azt látni, hogy a dolgozók közül, valaki ajándékot ad a másiknak, hogy kapjon segítséget a munkája során, az embereknek nincs élete, más problémák is vannak a cégnél, akkor ezt kell elfogadni?

Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 06:30
 1/7 A kérdező kommentje:
Pesti áruházakban, korszerűbb és emberségesebb az irányítás. Ha másik várost tekintünk alapul, ott egy ember van kiírva néhol a kamionok fogadására naponta. Persze, többiek is szoktak segíteni ezzel a feladattal kapcsolatban, de igazából egy embert írnak ki erre a célra, mikor a dolgozók kevesen vannak, így ajándék formájában viszonzásra talál egymás segítsége. A vezetők nem érzik annak magukat, mert az elsődleges szempont a fejlődés, fejlődés. Azt viszont nem nézik, hogy milyen áron. Ha most egy új igazgató jönne, az még kevés lenne, mert a többiek sem mutatnak olyan tulajdonságokat, amire azt lehetne mondani, hogy az irányítás a kezükben lehet. A pénz, ha minél több lesz, az megoldja a problémákat?
2021. dec. 29. 06:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
El kell.
2021. dec. 29. 07:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen el kell fogadnod. A cég döntése az 1 ember kirendelése a kamionhoz. Ha nem tetszik akkor jelezd a főnökeidnek. Az ajándékozás meg magánügy amihez végképp semmi köze a cégnek.
2021. dec. 29. 08:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Te fizetnél azért, hogy munkát biztosítsanak számodra? Nem hiszem. A cégnél rengeteg okos ember van, de minden területen annyi probléma szokott lenni, hogy felmerül a kérdés, hogy ki az irányító? Kinek a döntéseit követjük? Ha nem állna tőke a rendelkezésére, akkor jobb döntéseket hozna?
2021. dec. 29. 08:17
 5/7 anonim ***** válasza:

A cég vezetőinek a döntéseit kell követned. Ezzel persze jogod van nem egyet érteni. Ha mégis szerinted baj van akkor jelezd a főnöködnek vagy keress másik munkahelyet.

Elképzelhető hogy amit te hibás döntésnek vélsz az mégsem hibás, mert a munkavállaló kompetenciáival van gond.

2021. dec. 29. 08:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Részletes vizsgálat során, biztos változás lenne az eredmény. Mindenki szerint, gebasz lehet a cégnél, már régóta. Most nem az én feladatom vizsgálatot indítani ellenük, de ha nem használják a szervezés alapjait, mert eddig is sok kár merült fel, akkor mindent a bőrükön fognak majd érezni.
2021. dec. 29. 08:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Én az 1. hullámban covid állásvesztőként kóstoltam bele egy ilyen multis munkába.

Amit tapasztaltam, hogy rögtön az 1. napon megsúgta a főnök, hogy "családbarát" munkahely van kiírva mindenhova, de ha vki tp re mer menni, mert kisgyereke van, akkor az kirúgás. Főleg akkor amikor a rengeteg állásvesztő miatt 80x os volt a túljelentkezés és akkoriban kezdődött el az is, hogy a magyarokat elkezdték ukránokra cserélni, mert utánuk a fidesz pénzt fizet a cégnek.

És nem vicceltek. Páros lábbal rúgták ki a kisgyerekeseket mert beteg lett a gyerek, vagy engem azért mert jeleztem a vírus miatt bezárt az ovi, otthon kell maradjak 1 hetet.

Kiszolgáltatott, mélyen szolga lelkű, hozzátartozók és élet nélküli emberek maradnak csak meg ott...amíg őket is le nem cserélik idővel ukránra.

Amit írsz feladatot, annak a neve árú átvétel.

Erre több ember van kijelölve minden normális helyen.

1 targoncavezető aki lepakol, egy őr aki felügyel, és ha tételes az árú átvétel, akkor egy raktáron belüli árú átvételi részleg.

De persze olyan is van amit írsz, ha mondjuk a cég központi raktárából jön az árú.

ott nem kell átnézni, csak lekapni targoncával, aztán bevágni a raktárba.

Erre viszont tényleg 1 ember, mert targoncával leszedni 28-32 raklapot az 18-20 perc meló, utána meg bevinni szintén targoncával meg 20p.

2021. dec. 29. 09:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!