Magas fizetés stresszes sok munka vagy nyugis munka kevés fizetéssel? Két diplomával tényleg olyan kevés a 240 ezer nettó Pesten? 34F
" lerakjon 2 diplomát ami szerintem elég nagy dolog,"
NAGY DOLOG? ÉS ezt a munkáltatók is tudják akik bruttó 260-at fizetnek 2 diplomával 20 pályán eltöltött évvel? Ezt ők is tudják? Vagy te elmondod nekik helyettem?
Arra gondolom véletlenül sem gondoltál, hogy lehet benned van a hiba, szar a diplomád, vagy hülye vagy, hogy olyan helyen dolgozol?
Lehet nekem kéne elmondanom helyetted, mert te simán robotolsz ennyiért 2 diplomával és itt panaszkodsz.
Munkáltatód minek fizetne többet, ha itt vagy te aki nyomod neki ennyiért? Gondold át.
"Munkáltatód minek fizetne többet, ha itt vagy te aki nyomod neki ennyiért?"
És ha "nem nyomom neki"ennyiért, akkor tán többet fog fizetni? LÉVÉN ÁLLMAI BÉRTÁBLÁS HELY??? nem, ha az összes ember elmenne és 1 se maradna, akkor se fizetne többet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!