Miért nem lehet mindenkinek olyan munkahelye ahol annyi a munkabér hogy meg lehet élni normálisan?
#10: Azt kellene felfogni, hogy ha nem adsz értéket, azért te sem kapsz értéket. A munkahelyed azért fizet meg, mert értéket termelsz, ha te kevés értéket teremtesz, kevés bér jár érte. Ennyi.
Szóval, harmadszorra is: Mit tettél azért, hogy olyan munkád legyen, ami többet ér?
Ez a lényeg.
"kis haver, ha nem termel értéket, akkor a főnöke miből él nagyon jól"
Pont ez a baj veletek, hogy az ilyen főnököket éltetitek és elmentek dolgozni szaros 170-ért, hogy utána itt vergődjetek a csúf gonosz főnökről, akitől ha emelést kértek, kirúg. Az én főnököm is jól él, igen, 20-40 milliót vesz ki évente a cégből, de nem sajnálom tőle, mert korrekt módon viselkedik velem és sokkal több pénzt tesz a cégbe a nyereségből. Aki itt van 5-6 éve, az már millió fölött keres úgy, hogy otthonról végzi a munkáját és bármi bajunk van, meg tudjuk beszélni...
Az ilyen fsszopó csicskák miatt van olcsó munkaereje az ilyen embereknek, akik tökéletesen jól élnek, mert találnak egy balekot nevetséges összegért.
A főnök is ember. Az alkalmazottnak is kell, hogy igényei legyenek.
Emlékszem, mikor annak idején kutató akartam lenni, azért utasítottak vissza a legtöbb helyről, mert meg akartam keresni 200 nettót 8 év egyetem után a tudásommal, ami a piacon sokszorosát éri. És konkrétan voltak évfolyamtársaim, akiknek a szülők tartották el a kis seggét és igenis elmentek havi 40-50-ért csak azért, hogy kutassanak. Hihetetlen, milyen nyaloncok élnek köztünk és hihetetlen, hogy semmilyen munkakörben nem tűnnek el végre.
Azért vannak szar bérek, mert van, aki annyiért is elvállalja és még kevesebbet is hajlandó mondani, hogy őt vegyék fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!