Mennyi fizetést kapnék pénztárosként? 19L
Ugynoksegen keresztul vagy, ugye? Sztem nem fogtok tobbet kapni, mint a rendes dolgozok. A sparnak tobbe kerultok, de azt az ugynokseg lenyeli. Amugy a dolgozok is biztos kiakadnanak.
Legalabbis erre felenk igy megy.
Hát ne dolgozz ilyet
Bele őrűlsz. Én sose dgoztam életemben (Max 2 hó). Nem vagyok senki kutyája. Azóta vállalkozó vagyok, konyhába se mennék el a reggelimert ilyen 200 ezekért
1-es: már kérdeztem, de valamiért nem válaszoltak konkrétan. Csak annyit mondtak, hogy keveset meg hogy ne csinaljam ezt hosszú távon ilyenek (közben a többség ott van 25 éve)
3-as: igen, diákszövetkezeten keresztül. Tescóban az diák árufeltöltők is jobban kapnak, mint a rendes dolgozók és ezt biztosan tudom. Nem tetszik nekik, de nem tudnak mit csinálni.
4-es: én sem hosszútávra gondoltam max 1 év, amíg eldöntöm mit is szeretnék pontosan csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!