Hol tudnék igazán furcsa, szokatlan munkát végezni?
na töröltetjük a választ, de azért reagálunk rá? Szerinted mit nem értek a víz alatti hegesztésen? Pont azért írtam hasonló példákat...
De most akkor újabb elvárás, hogy egyéni vállalkozóként lehessen csinálni? szóval mégse teljesen mindegy miről van szó?
12, 14 köszi, tök jó válaszok 👍
13 gondolom te idiótáztál a kényszeres hozzászólásodban. Engedd el! Nem muszáj írni ehhez a kérdéhez. De tényleg, annyira érződik, hogy nem vagy kompatibilis a kérdéssel, nem neked szól. Kérlek, ha van rá mód, akkor ne irj. Persze megteheted, de ha csak veszekedni, értetlenkedni akarsz, akkor minek?
15 nem sikerült, de látom, rá vagy feszülve a témára, próbáld újra, vagy fontold meg, amit a 13-asnak írtam.
16 nem kell, hogy rám várjanak. Volt pár dolog amit kipróbáltam az eddigi életem során, mindenhol elismerték a képességeim. Egy névtelentől a "semmihez sem értesz, ideges anonim vagy" diagnózist nem fogadom el. Elég nevetséges, és egyben öngól is persze. De leginkább nem válasz a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!