Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A fürdőszobában volt 3 átlagos...

A fürdőszobában volt 3 átlagos illatú szappanos palack, mindegyik a negyedéig volt tele, hogy ne foglalják a helyet az összeset egy palackba öntöttem, szerintetek is nevetséges és szokatlan amit csináltam?

Figyelt kérdés

Lakótársam meglátta a szappanos palackot és kinevetett meg furcsának találta ezt, én meg nem is értettem, csak helytakarékos akartam lenni és még azt se lehet mondani, hogy nagyon különböző illatű szappanokat öntöttem volna össze, azzal érvelt, hogy festékeket meg parfümöt meg még mittudomén micsodát sem szoktunk összeönteni

Számomra furcsa volt, hogy ezen fennakadt és egyenesen kiröhögött engem emiatt meg azt mondta, hogy ha nem lennék ki kéne találni. Életemben nem találkoztam még hasonló reakcióval, jelenséggel(tudom az is furcsa, hogy én meg ezen az egész szitun akadok fenn, de kíváncsi vagyok a véleményetekre :D )

2022. febr. 27. 13:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem furcsa, de lehet fura szagú lesz
2022. febr. 27. 13:44
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor én is összeöntöttem kettőt, az alsó réteg kék volt, felül rózsaszín. Kit érdekel :) Azóta keveredtek, most enyhén lilás :-D Majd elfogy.
2022. febr. 27. 13:45
 3/18 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális, elvégre ugyanaz a szósz. Esetleg ha nagyon eltérő illatúak, az okozhat kavart, hogy a végeredmény szaga nem lesz túl kellemes. De ha ezzel nem volt gond, szerintem is az a logikus hogy inkább egyben vannak, mint több majdnem üres külön-külön.
2022. febr. 27. 13:45
 4/18 anonim ***** válasza:
18%
Ha nem kezd majd ettől a kotyvaléktól lerohadni a bőröd, akkor nincs para.
2022. febr. 27. 13:46
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
#4 miért rohadna le?
2022. febr. 27. 13:47
 6/18 A kérdező kommentje:
Se nem lett fura illatú(átlagos, olcsóbb folyékony szappanról volt szó) se nem rohadt le a kezem, kezem tiszta lett a használata után :D
2022. febr. 27. 14:11
 7/18 A kérdező kommentje:

Meg ugye a szappanok illatai nemigen tértek el, egyik zöld volt, másik pedig fehér :D

Lakótársam elég furán van bekötve, de gondoltam azért megkérdezem az internet népének a véleményét is :D

2022. febr. 27. 14:13
 8/18 anonim ***** válasza:
30%
Muanyag flakonos gyerekek. Ahelyett, hogy egy krva szappant venne, ami jo minosegu.
2022. febr. 27. 14:20
 9/18 anonim ***** válasza:
50%
Mert mi a baj a műanyag flakonossal?
2022. febr. 27. 14:21
 10/18 anonim ***** válasza:
84%

A kamrában három üveg pálinka volt, mindegyik üveg kábé a negyedéig volt tele. Én helytakarékos akartam lenni és a birsalmapálinkát, a bodzapálinkát és a sárgabarack pálinkát összeöntöttem. Nem értem miért mérges rám az apám, pedig én csak jót akartam? :)

Tanulság: mielőtt jót csinálsz másnak kérd ki előtte a véleményét!

Remélem érted az iróniát és hasznosnak találod a válaszom! :)

2022. febr. 27. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!