Másokból is kihoz tőle szokatlan dolgokat a jelenlegi helyzet?
Ugyan én bejárok dolgozni, de eddig azért heti egyszer-kétszer-háromszor baráti találkozókat tartottunk, szabadon sétálhattunk, mozizhattunk, stb. (Most ezeket nem tartjuk meg, maximum skype-on "találkozunk".)
És... azt vettem észre, hogy az Éden Hotel nem tudom hányadik részét nézem... ég a pofámról a bőr.
Értem, szóval mindenki hasznosan tölti az idejét, boldog, lelki fejlődésnek indul... csak az én elmém kezd töpörödni. Szuper :D
Viccet félretéve, #4-es, kifejtenéd? Olvastad valahol, hogy "ez jó", és 1) annyira felháborított, hogy egyesek így gondolkodnak, hogy inkább nem foglalkozol semmivel; 2) rádöbbentél, hogy az élet(ünk) nem ér sokat, így nem foglalkozol semmivel; 3) bármi egyéb, ami nekem hirtelen nem jutott eszembe?
#2, valahol szomorú, hogy ez kellett hozzá, de örülök. Hajrá!
#7, utólag belátom, a három az túlzó volt. 26 éves vagyok.
Én irigyellek érte. Én huszonévesen is a négy fal közé zárva éltem, bár vágytam olna barátokra.
Javaslom, hogy éden hotel (nem tudom, mi az, mert a digitáális átállás óta nincs tévém, csak online filmezek, de sejtem, ilyen való világ kaliberű borzalom lehet)
helyett nézzél olyan dokumentumfilmeket, meg hófajta, igényes sorozatokat, amikre amúgy sajnálnád az időt, meg olvass jó könyveket. Egy halomnyi minőségi filmet-könyvet tudok ajánlani neked, csak egy szavadba kerül
30F
Ebben az egészben talán a legszörnyűbb, hogy nekem sincs tv-m, tehát _önszántamból_ nézem. Bármilyen tippet, tanácsot elfogadok :D
(Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy voltam igazi, piroslapos karanténban, aminek ideje alatt olvastam, komoly[abb] sorozatokat néztem, és talán jó egy kicsi "szünet... de lehet csak kifogásokat keresek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!