Négyünk közül miért viselkedhet így velem a sofőr?
4en járunk a kisbusszal dolgozni. Amikor jött ez az új sofőr, még én ültem elől, és úgy tűnt nekem, hogy bár poénkodik, de folyamatosan zavarban van. Akkor azt hittem, hogy szerelmes belém vagy tetszek neki. Később már hátul ültem, és egy másik lány került előre. Folyamatosan poénkodik mindenkivel, jó a hangulat a buszban. Eleinte talán csak szégyenlős volt amblokk.
Viszont ha nagy ritkán én szállok ki utolsónak délután, akkor szinte teljesen lefagy a hangulata. Kedves marad, de már nem poénkodik, nem olyan felszabadult, érezhetően visszább vesz. Pedig amikor mindenki ott van a buszban, még velem is csipkelődik. Ha a többi lány megy vele egyedül, a szavaikból úgy veszem ki, náluk nem lesz "rideg". Igaz, nem én vagyok a lebeszédesebb a buszban, de én is bekapcsolódok mindenkivel a beszélgetésbe. Nem egy kuka vagyok.
Miért lehet ez? Nem szóltam be neki, nem bántottam meg. Egykorú és hasonló vagyok a többi lánnyal: mi 25 körüliek, a sofőr 20.
Olyan rosszul esik, mintha én nem lennék kedves vagy szimpatikus a számára. Tudom, hogy nem kéne magamra vennem, meg lehetne több eszem is, de zavar, hogy mi lehet bennem a bibi?!... Nem mint nő, hanem mint ember bánt ez a szitu.
Köszönöm előre is!
Mert társaságban könnyebb poénkodni, mint kettesben.
Ne képzelj ebbe bele semmit. Egyszerűen más a hangulat, ha nem egy csapat ül a buszban, hanem csak ketten.
"Ha a többi lány megy vele egyedül, a szavaikból úgy veszem ki, náluk nem lesz "rideg"."
Velük egyedül is bohóckodik.
Szerintem nem tetszek neki, legalábbis nem erre gondolok...csak tényleg rosszul esik ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!