Nyugis munkára vágyom, a pénz annyira nem lényeges, milyen lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
30-as éveimben járok. Villanyszerelő vagyok, meg vannak erre a szakmára ráépülő végzettségeim (vagyonvédelmi rendszer szerelő, napelem telepítő, merőhely vizsga), egy "B" jogsi, és kb ennyi. Angolt tanulgatom jelenleg. Arra gondoltam vagyon őrnek kéne menni, valami nyugis helyre. Még a "CE" jogsit is lettenem mert érdekel bár az nem feltétlen nyugodt munka.2022. márc. 1. 14:31
1/13 anonim válasza:
A villanyszerelés nem elég nyugis? Szerelj mérőhelyeket
2/13 A kérdező kommentje:
Az se hátrány ha egyedül tudom végezni a munkát, jobban szeretem a magányt.
2022. márc. 1. 14:33
3/13 A kérdező kommentje:
Nem a villanyszerelés abszolút nem nyugis sajnos.
2022. márc. 1. 14:33
4/13 anonim válasza:
műszerészet is megy? azzal könnyebb otthonról foglalkozni
villanyszerelőként nem annyira van erre lehetőség, max ha vállalkozásod van és embereket küldesz helyszínre
5/13 A kérdező kommentje:
Át képzem magam, vagyonőrre gondoltam. Max mellette maszekolok.
2022. márc. 1. 14:40
6/13 anonim válasza:
Biztosan vannak lehetőségek elosztószekrény összeállításra, hasonlókra, melyeket odahaza lehet dalolva művelni. Bár a lazaság meg a nagy pénz az általában kettő.
7/13 A kérdező kommentje:
Nem értek a műszereszthez annyira hogy munkát mérjék vállalni vele.
2022. márc. 1. 14:42
8/13 A kérdező kommentje:
mérjek*
2022. márc. 1. 14:42
9/13 A kérdező kommentje:
Na kétszer is rosszul adta ki. :)
Mint írtam annyira a nagy pénz nem izgat.
2022. márc. 1. 14:43
10/13 anonim válasza:
Jé, előbb válaszoltál nekem, úgyhogy most én jövök. 🤣🤣
Adatrögzítő. Akár otthonról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!