60db címet (ebéd) ki lehet hordani 4 óra alatt egy kisebb város és annak vonzáskörzetében autóval?
Erre a feladatra szerinted mi a reális bér?
Heti 5 nap.
Mi ebben a feladatban a pozitív és negatív dolog?
Autót adnak.
Sokat számít, hogy át is kell-e adni, vagy csak leteszed az ajtó elé, becsöngetsz, hogy hallja megérkezett az ebéd, de nem kell megvárnod, hanem mehetsz vissza az autóhoz.
Ha nem kell megvárnod, míg kijön a címzett, tartható. Feltéve, hogy nem kell keresgélned a címeket. Ha mindennap ugyanoda viszed ki az ebédeket, akkor pár nap után tényleg nem kell keresgélned.
Ha meg kell várnod, míg kijönnek, akkor tarthatatlan.
Hát ... 4 perced van 1 étel kivinned. Ha lakásokról van szó, a házba bejutni sokszor több ennél.
Ha van egy rendszer, ami térképen mutatja a címeket és optimalizálja a kiszállítási sorrendet neked.
Plusz ez olyan fajta dolog, ami feliratkozás alapon történik tehát előre megadják neked a kaputelefon belépési kódját és csak a lakás elé kell raknod az ételt, akkor szerintem lehetség, de úgy is brutális.
Egyébként nem tűnik reálisnak.
Szerintetek mennyi címet lehetne ki vinni 4 óra alatt?
Ti mennyi pénzért csinálnátok?
4#
Mit lehet tudni pontosan a szállításról?
Pl.: FoodPandan / Wolt típusnál, amikor minden címnél vissza kell menned az étterembe óránként 3 rendelést lehet kivinni, ha nagyon jó vagy 4-et is. Ezért nettó 2500-3000 jár.
(BICIKLIVEL, BUDAPEST BELVÁROSÁBAN)
Ha egyben kapod meg a rendeléseket és nem kell kapcsolatba lépned a megrendelővel, tudod a kapukódot stb...
Akkor kb 10.
Az is 6 perc / cím, ami még mindig húzós, mert szerintem pár helyen csak a parkolóhely találás + címhez séta ennyi.
Szóval lehet még kevesebb a reális.
Mivel mindenképpen rettenetesen durván kell sietned és csak 4 órát dolgozol / nap, ami nem valami sok, de arra biztos elég, hogy nem tudsz mellé nagyon más elfoglaltságot találni és más helyen dolgozni. (vagyis nehezebb)
Plusz a futár fizetések egész jók a FoodPanda/Woltnál, így én 3 ezer nettó + benzin pénzt kérnék. Meg vegyenek fel alkalmazottnak, ezen felül ne nekem kelljen KATÁt fizetnem.
#2 vagyok.
Én abból indultam ki, amit a kérdező írt: kisebb városban és környékén kell kihordani. Tehát azt tételeztem fel, hogy nagyrészt családi házakhoz kell kimennie és nincsenek parkolási problémák.
#5 Állítólag csak ki kell szállítani az ételt ilyen dobozba aztán lehet tovább menni.
Autót természetesen adnának.
Ahogy a 7-es mondja nagyrészt családi házhoz kell menni,parkolással szerintem semmi probléma nem lenne szerencsére.
Haver tapasztalatai alapján pár dolgot még vegyél bele a matekba!
- Ha lerobban a kocsid?
- A helyi rendőrök milyenek? Van ahol vadásznak a futárra, valahol segítenek, főleg ha ők is rendelnek, és nem szeretik a teleköpött kaját.
- Utakat takarítják télen?
- Külvárosi utak járhatóak sárban, aszfaltosak?
- Sok a lámpa, és a 20-30 tábla?
- Támadás/kocsifeltörés érhet? C környéken.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!