Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az ilyen felfogású ember...

Az ilyen felfogású ember nincs egy kicsit eltévedve?

Figyelt kérdés

Sofőrként dolgozom, főként szállodákba szállítunk nagyobb mennyiségben élelmiszert, szárazárút.

(100 kilótól 1000 kg-ig/cím)

A legtöbb helyen gyors, és dinamikus az áruátvétel, én azt szeretem a legjobban amikor "pakolj le ide" ő közben átveszi, mire lepakolok át is vette, aláírja, pecsétel és viszlát.

Viszont van egy két cím, ahol az árúátvevőnek az az elképzelése, hogy átveszi, majd az én kocsimról amivel bevittem az árut szétszortírozza magának, pl. hogy a tészta ide megy, a tejet viszem oda.

Fix címeim vannak, nálam ilyen nincs, kivéve ha tudom, hogy gyorsan veszi át az árut (van aki előbb elpakol mindent, és utána végig pipálja a listát, mert tudja mit rendelt emlékszik)

Viszont mostanában voltam többször helyettesíteni is, és akadtak ebből nézeteltérések, mert több kollégám is engedi nekik, hogy a saját kézikocsinkról szortírozzanak, és addig ott állsz mint egy hülye, de közben haladnod kéne mert nem egy címed van az napra.

A konkrét eset, hogy váratott az ember, én meg addig egy ott talált kézikocsira átpakoltam mindent.

Erre kiakadt, hogy hát ő ezt nem szereti, hogy a sofőr egyedül pakolászik, most miért nem tudtam várni amíg elpakol az én kocsimról?

Hát mondom azért, mert nekem még van ezer címem, mindenhol várnak, te pedig itt vagy egész nap, gyakorlatilag más dolgod sincs, minthogy szortírozd meg pakolgasd a beérkező árut, és ahhoz én marhára nem kellek ide.

Erre meg betelefonálgat, hogy paraszt vagyok.

Amíg ugye ő pakolászik én nem tudok elmenni mert nála van a kézikocsim az pedig kell nekem.

Míg ha átláthatóan lepakolhatok valahová (akár egy másik kocsira), akkor csak átveszi gyorsan az árut, mutatom neki, hogy mi hol van, és viszontlátásra.

Azt nem értem az egészben, hogy neki az miért jó, hogy ott tart engem tök feleslegesen?

Mert jó, "csak" 15 perc, de ha van 10 címem akkor erre én nem érek rá, hogy egy nap 2 órám azzal megy el, hogy a vevő "csak 15 perc" és elpakol.

Lehet én vagyok eltévedve, nyugodtan írja meg aki így gondolja, csak kulturáltan, és normális érvekkel.

Köszönöm!

2022. febr. 9. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen idióták, akiknek nagyjából fogalmuk sincsen arról, hogy más emberek is léteznek rajtuk kívül. Nyugodtan mondd meg, hogy nincs 15 perced. Amit írsz, az nettó pofátlanság, neked van igazad.
2022. febr. 9. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális a főnököd, ismeri a beosztásod, elmondtad neki az álláspontod, akkor megérti, elmondja a panaszosnak is, hogy te nem azért viszed ki a cuccot, hogy aztan ítéletnapig állj. Innentől 💩d le a véleményüket. (Szvsz tényleg mindegynek kellene lennie, hogy egy kupacból szórja szét a raktárban a raktáros. Időrabló.)
2022. febr. 9. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Mert jó, "csak" 15 perc, de ha van 10 címem akkor erre én nem érek rá, hogy egy nap 2 órám azzal megy el, hogy a vevő "csak 15 perc" és elpakol."

Na ezt mondd el annak normális hangnemben, aki feltart, hogy csak képzelje el fordított esetben ez számára mennyire bosszantó lenne + szeretnél te is hazaérni időben mert vár a család.

Aki ezek után sem érti meg a dolgot, azzal sok mindent nem lehet tenni. (hülye mint a segg)

2022. febr. 9. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Irodában dolgozom, nulla ilyen jellegű tapasztalatom van, de teljesen logikus amit mondasz, szerintem igazad van, ez önzőség és kényelem az átvevő részéről, valószínű nem gondol bele a te helyzetedbe, vagy ha belegondol, tojik rá.
2022. febr. 9. 14:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerem ezt a típus. Az ilyen egyáltalán nem is gondol bele, hogy nem körülötte forog a világ.
2022. febr. 9. 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hol él az ilyen. Maszek boltban melózok, legalább 5 szállító jön hétfőtől péntekig minden nap, a sofőrök elvágnák a torkunkat ha itt bármelyik dolgozó ezt csinálná. Mindenki örül ha halad a munkájával.
2022. febr. 9. 16:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit mondj neki,h az ido penz. Vagy jattol vagy hagy menni…
2022. febr. 9. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ETKA, azaz az empátia terén kialakult autizmus eseteivel álltál szemben:)
2022. febr. 10. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!