Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek mennyire jó...

Szerintetek mennyire jó elképzelés ez elindulásnak?

Figyelt kérdés

1 hónap múlva érettségizek, és szeretnék saját lábra állni, kitörni a mama hotelből.

De itt nincs normális munkalehetőség, konkrétan 0. Úgyhogy keresgéltem Pesten a lehetőségek közül, és jópárnál van szállás is biztosítva, így nem tűnik rossznak a dolog.

Szerintetek mennyire lenne jó először elvállalni egy ilyen munkát szállással, majd később albérletbe költözni, mikor már adottak a feltételek (itt most leginkább arra gondolok, hogy összegyűjtöttem a pénzem)?

Mennyire vészes egy ilyen szálláson az élet?

Tudom, hülye kérdés, de nem nagyon van rálátásom ezekre a dolgokra, ugye ilyesmire nem lettünk felkészítve, de legalább a másodfokú egyenlet megoldóképletét tudom! ;)

2022. ápr. 2. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tehetsz mást?
2022. ápr. 2. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mehetnél egyetemre is.
2022. ápr. 2. 16:31
 3/8 Humor Herold ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz tovább tanulni akkor miért ne próbálhatnád meg? A lényeg hogy mindig legyen visszaút.De gondolom a szülőkkel élsz,akkor meg van hova visszamenni ha esetleg nem jön össze.

Ha nem jön össze mert sz.r a szállás,sz.r a meló van visszaút,vagy másik munka.Ha meg összejön az minden szempontból előnyödre fog válni, mert nem leszel életképtelen...egyedül muszáj lesz boldogulnod a háztartásban is,meg minden más téren is.

2022. ápr. 2. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne vigyel magaddal sok erteket, a bankkartya / telefon mindig legyen nalad, ha van laptop azt valami elzart helyen tartsd. Amugy annyira nem hiszem, hogy veszelyes, mint mondjuk egy hajlektalanszallo, jo esetben a legtobb lako hozzad hasonlo, nem bunozok.
2022. ápr. 2. 16:38
 5/8 A kérdező kommentje:

#1 Úgy gondolom, nem nagyon. Ahogy a #2-es is írja, mehetnék egyetemre is, tervben is volt, de úgy vélem arra én még nem állok készen. Az, hogy már az érettségire való felkészülés is ennyire lestrapál, durva...

Úgyhogy inkább efféle terveket szövögetek.

#3 Igen, jól gondolod, még most itt élek, innen szeretnék kitörni. :D Meg persze igazad van abban is, hogy muszáj lesz boldogulnom.

#4 Jelenleg nincs is sok értékem. Talán tényleg csak a telefonom, de az mindig nálam van. Asztali PC-m van még, abból is a legbehemótabb, úgyhogy azt alapból nem is tudnám mozgatni sehova, marad itthon egyelőre.

Köszönöm az eddigi válaszokat! Aki még kitudja egészíteni az idáig leírt dolgokat, azokat szívesen fogadom és nagyon köszönöm!

2022. ápr. 2. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Konkrétumok nélkül? Csinálj, amit jónak látsz
2022. ápr. 2. 20:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Milyen konkrétumokra gondolsz?
2022. ápr. 2. 21:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Leginkább a képességeidre és lehetőségeidre.

Érettségivel szerzel valami szakmát is esetleg? Hány nyelvet és milyen szinten beszélsz? Jogosítványod van? Milyen munkákat tudsz/akarsz csinálni? Mikre pályáztál eddig, ami alapján kijelentetted, hogy ott nincsen számodra semmi lehetőség?

Azt látom, hogy még az egyetemisták sincsenek tisztában a munka világával alap szinten sem és általánosan elpuffogtatott bullshitek alapján álomvilágban élnek. Lehet, hogy szimplán rosszul látod a helyzetet. Ami nem a te hibád, nincs aki ezekre felkészítse a fiatalokat

2022. ápr. 3. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!