Mennyire szokás munkahelyeden karácsonykor ajándékot venni másoknak? Jó az én elképzelésem ezzel kapcsolatban?
Pár embernek akinek lehet mert olyan emberileg vegyél egy üveg whisky-t mondjuk.
Több értelme van mint mindenkinek venni valami vackot.
szerintem neked kell eldöntened, hogy mennyi hátrányod származik belőle ha nem fogadod el az ajándékát vagy ilyesmi. végülis azt kell eldöntened mit érdemes bevállalni azért hogy ne kerülj megalázó helyzetbe, vagy mit nem érdemes már.
az ember alapvetően sztem próbálja elkerülni a megalázó dolgokat, de van amikor pl a fizetése vagy az állása többet ér. ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.
Én nem vennék másnak, csak annak az egynek , aki rendes.
Ha kapnék, elfogadnám, fa arccal megköszönném, letenném és ott porosodna valahol, nem különösebben érdekelne.
Vissza nem utasítanám, mert gyakorlatilag egy jelképes kis ajándék nem jelent abszolút semmit. Nem jelenti azt, hogy most már jóban vagytok és azt sem, hogy hű de nagyon fontos vagy neki..
Venne a bánat bárkinek is bármit. Munkatársakról van szó, itt az összes ember ki van égve, fele csapat alkoholista, idegbeteg, hangulatingadozásos stb.. örülök hogy leállás lesz és megszabadulok tőlük, 2 hétig még csak gondolni sem fogok rájuk :D
A melót szeretem, a munkatársak egy része teszi elviselhetetlenné a melót meg az egyik kisfőnök.. a csoportvezetőnk az normális, ha még ő is kreténkedne, biztos felmondtam volna màr.. laza, lehet vele viccelődni de mégis komoly és elvàrja, hogy jó munkát végezzünk de azért nem vasmarokkal fog minket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!