A munkahelyeden hogy viszonyulnak ahhoz ha egyetemre jársz levelezőn?
Nekem van egy-két kollégám aki állandóan szid amiatt, hogy pénteken elmegyek délbe (holott pénteken csak 2-ig dolgozunk) stb. Ebből nagyon sok vitám van.
Nálatok mi a helyzet?
Igen a főnök nekem is nagyon örült, és támogat is. Szabit nem kell kivennem, de egyébként ha nekem is összeadnánk ezeket a 2 órákat, akkor előző félévbe is kb. 3 nap szabit tudnának levonni ha nagyon akarnák...
Az a helyzet, a főnök sosincs bent, és van egy csoportvezető, és igazából ő dumál állandóan és szid engem emiatt meg pattog.
Bár neki sem kell helyettem dolgoznia, de ő ezt úgy veszi ( azt gondolom... )
Más csoporttársaim is hasonlókat írtak mint ti, így úgy néz ki nekem van szemét munkatársam, így is sejtettem :)
Igaz, én már végeztem, de én is munka mellett tanultam a fősulin.
Az első félévben a főnökeimnek nem tetszett, folyton lehúzták a szabijaimat, nem engedtek műszakot cserélni és még nevetség tárgyává is tettek (nem fog sikerülni, felesleges stb.).
Aztán utánanéztem a dolgoknak, és rájöttem, hogy tanulni jogom van. Ezután mindig kértem iskolalátogatásit a suliban, a munkahelyen pedig muszáj volt elfogadniuk. Igaz, így lett egy csomó fizetetlen (de igazolt) napom, de valamit valamiért. (Nekem péntek reggeltől szombat délutánig voltak óráim, 3 hetente.)
A főnökeim egyébként végig piszkáltak, a kollégáim pedig változóan viszonyultak a dologhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!