Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Téged mivel motiválnak a...

Téged mivel motiválnak a munkahelyeden?

Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 21:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Három munkahelyem volt eddig. A második néha fenyegetőzött burkoltan. A többi semmivel.
2018. aug. 13. 22:01
 2/14 anonim ***** válasza:
49%
Semmivel, régen jó rendszer volt amikor német volt a gyárigazgató, amikor átvette a mocsok magyar azóta le ment a színvonal, inkább elvesznek mint adnak. Azért vagyok még itt mert ebből a pénzből kitudom hozni az életem.
2018. aug. 13. 22:06
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Engem semmivel. Pedig nem lenne nehéz, mert fiatal vagyok és még pörgős, szeretek dolgozni. Mikor ide kerültem, és nekem adták a feladatukat, akkor azt 2X olyan gyorsan megcisnáltam, mint ahogy azt ők meg tudták volna csinálni. Erre nem hogy szóvá tennék, hogy jaj de jó, ez is kész van hamarabb ügye vagyok, belekötöttek mindenbe. Cserébe már azért se cisnálom gyorsan, ha pattognak érte akkor sem, pedig meg tudnám csinálni. De egyébként fel is mondtam, most szarba vannak
2018. aug. 13. 22:09
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Már nem alkalmazottként ténykedem, de az utolsó munkahelyem (Tesco) korlátlan tankolókártyát éy egy céges Passatot adott, fiatalon ez nagyon kardinális volt.

Ezen kívül elhanyagolható nagyságrendű részvényt is kaptam, illetve a szokásos cafeteria.

Talán az (elméletben) kötetlen munkaidő is motiváló erejű volt.

2018. aug. 13. 22:11
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Kifejezetten nem szoktak motiválni,viszont van, hogy rám bíznak komolyabb feladatokat is, az a legnagyobb elismerés és motiváció számomra.

Inkább megerősítést szoktam néha kapni mert olyan a " szakmám" hogy még a legtapasztaltabbak se mindig tudják mi a teendő.

2018. aug. 13. 22:15
 6/14 anonim ***** válasza:
Pénzzel - minden nagyobb lezárt projekt után kapunk bónuszt.
2018. aug. 13. 22:31
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
8 éve vagyok a jelenlegi helyemen, de munkáltatói részről nem sok motivációs tényezőt tapasztaltam eddig. Az a szerencsém, hogy viszonylag érdekes munkaköreim vannak, sokat dolgozok együtt művészekkel, és az ő visszajelzésük nekem sokkal többet számít bármelyik főnökénél. Néha magamat kell motiválnom, pl. kötetlen a munkaidőm, emiatt tudok a hobbimnak élni (fotózás), amihez viszont kell a pénz. :D Ettől még sokat esett a motiváltságom, és már jó ideje kifelé tekintgetek. Nem is olyan régen még éjt nappallá téve, hétvégén is szívesen-lelkesen ugrottam egy-egy meló miatt, ma meg már nincs bűntudatom, ha 1-1 napot ellógok. Főnöki részről kaptam sok elismerést, dícséretet, lebszást, de ma már egyik sem tud érdekelni, ezek a szavak már el se jutnak a fülemig.
2018. aug. 13. 22:31
 8/14 anonim ***** válasza:

Jelenlegi helyem amivel motivál, kötetlen munkaidő, határidők, minden mindig tegnapra kell, adrenalinlöket az egész, értelmes kollektiva, eddig nem is tudtam, hogy képes szakmailag reagálni félmondatos kérdést is bárki és azonnal, értetlenkedéssel max évente ha egyszer kétszer találkozom, problémák esetén megoldás-, megbeszélésorientáltak és nem pattognak helyette, nem mennek körpletykák, de nem is igen téma a magánélet, lehetsz önmagad, örömmel mész be, stb.

Illetve akkor volt csak még ilyen két örömteli munkahelyem, ahol viszont egyedül voltam, illetve a 3. ahol kb gyerekkori álmom volt a munkám, de volt negativ kollektiva is, de az lemorzsolodott.

Igazából engem csak a sötét, aljas paraszt kollektiva csak ami demotivál (és hihetetlen, de nagynevű munkahelyeken is, magasabb körökben is bőven akadhatnak)és még az állásidő, habár ez utobbit megoldottam (egy 4. munkahely), ahol többet kellett a fejemből kifelé bámulni mint dolgozni, szépen bevittem anyagot angolt tanulni ezerrel.

Igazábol nyerő munkahelyeim voltak eddig, ha leszámitom azt a pár pokoli munkahelyet korábbrol a kollektiva miatt. Habár ezt vehettem tanításnak is hogy váltsak mert sokkal jobb helyek várnak rám.

2018. aug. 13. 22:45
 9/14 anonim ***** válasza:
A válaszok alapján is kitűnik hogy mindenkinek más a motiváció.5-s voltam.
2018. aug. 13. 22:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Segítenek abban, hogy egy álomvilágban éljek.
2018. aug. 13. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!