Téged mivel motiválnak a munkahelyeden?
Már nem alkalmazottként ténykedem, de az utolsó munkahelyem (Tesco) korlátlan tankolókártyát éy egy céges Passatot adott, fiatalon ez nagyon kardinális volt.
Ezen kívül elhanyagolható nagyságrendű részvényt is kaptam, illetve a szokásos cafeteria.
Talán az (elméletben) kötetlen munkaidő is motiváló erejű volt.
Kifejezetten nem szoktak motiválni,viszont van, hogy rám bíznak komolyabb feladatokat is, az a legnagyobb elismerés és motiváció számomra.
Inkább megerősítést szoktam néha kapni mert olyan a " szakmám" hogy még a legtapasztaltabbak se mindig tudják mi a teendő.
Jelenlegi helyem amivel motivál, kötetlen munkaidő, határidők, minden mindig tegnapra kell, adrenalinlöket az egész, értelmes kollektiva, eddig nem is tudtam, hogy képes szakmailag reagálni félmondatos kérdést is bárki és azonnal, értetlenkedéssel max évente ha egyszer kétszer találkozom, problémák esetén megoldás-, megbeszélésorientáltak és nem pattognak helyette, nem mennek körpletykák, de nem is igen téma a magánélet, lehetsz önmagad, örömmel mész be, stb.
Illetve akkor volt csak még ilyen két örömteli munkahelyem, ahol viszont egyedül voltam, illetve a 3. ahol kb gyerekkori álmom volt a munkám, de volt negativ kollektiva is, de az lemorzsolodott.
Igazából engem csak a sötét, aljas paraszt kollektiva csak ami demotivál (és hihetetlen, de nagynevű munkahelyeken is, magasabb körökben is bőven akadhatnak)és még az állásidő, habár ez utobbit megoldottam (egy 4. munkahely), ahol többet kellett a fejemből kifelé bámulni mint dolgozni, szépen bevittem anyagot angolt tanulni ezerrel.
Igazábol nyerő munkahelyeim voltak eddig, ha leszámitom azt a pár pokoli munkahelyet korábbrol a kollektiva miatt. Habár ezt vehettem tanításnak is hogy váltsak mert sokkal jobb helyek várnak rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!