Havi szinten hány órát töltesz a munkahelyeden?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, ki mennyi időt tölt a meló helyen, és megéri e?2018. jún. 21. 15:59
1/19 anonim válasza:
KB. 8 órát az irodában, 10-20-at külső partnereknél, a többi home office.
Ha mindet számoljuk kB. 120-140 óra havonta.
De hogy senki ne irigyjedjen, alapbérem nincs, 100% teljesítménybérben vagyok.
2/19 anonim válasza:
Nem melozol--éhen halsz.Vagy szülhetsz 10 gyereket hogy az államtól kapott pénzből elvegetálj,gusztus kérdése.
Én 12 órázok váltott ciklusokban,kétszáz megvan.Szerintem megéri.
3/19 anonim válasza:
140-et. Kinek mi éri meg, jelenleg takarítok egy gyárban, gépen ülök egész nap, majdnem 200 nettóért. Csak átmeneti munka, szeptembertől sokkal jobb helyen kezdek.
6/19 anonim válasza:
Mior hogy. 168-180 óra között. Megéri. Áprilisban nettó 289000 volt a fizum, utána 250000.
7/19 anonim válasza:
168 ora az alap. Kevesebb nemigen van, ha tobb akkor kesobb szabadnapkent kiveszem. Megeri, mert ebbol max 100-at toltok munkaval, kornyekhez kepest atlagon feluli fizuval.
8/19 anonim válasza:
Reggel bemegyek 8-ra.
4-ig vagyunk, pénteken 2-ig, de akkor már mindenki lép le mint a huzat, néha van túlóra, olyan nagyon ritkán hogy 4 előtt mennénk haza.
Fizetés 200.000 nettó, nincs semmi csak a pénz (mobil vagy autó), lassan lehetne nekem egy fizetés emelés úgy érzem.
9/19 anonim válasza:
Ja hozzáteszem 1 évembe telt míg ide felvettek, lett volna mondjuk éjjeli munka 100.000 nettóért, arra azt mondtam inkább nem érdekel.
10/19 anonim válasza:
21 munkanappal számolva 168 órát. Plusz a túlórák. Ez változó, 15-30 órákat vállalok egy hónapban. Fizu 200-350 nettó között. Nem éri meg nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!