Mi lenne az első gondolatod, ha megpályáznál egy állást, nem sikerülne, viszont még aznap egy nagyjából ugyanolyan részfeladattal megbíznának jelenlegi munkahelyeden (más munkakörre vettek fel)?
Eleve ha van melóhelyem nem pályázok máshova.
Na ha kirúgnak akkor pályázok máshova.
Vagy én mondok fel.
És hogy miért: amúgy is csak a 150-200.000-ig jutok el, mármint fizuba, nekem mindegy mi a munka, több nem lesz a pénzem, ennyi.
Első:nem szeretnék több konkrétumot írni,de állandó feladat lenne.Ez közelebb áll jelenlegi végzettségemhez.
Második:gondolom az a típus vagy,akivel tök fölösleges vitatkozni.Imádom a munkahelyem,még nem tervezek váltást,két év alatt két interjú belefér,sztm emiatt nem kell rosszul éreznem magam
"akivel tök fölösleges vitatkozni"
Egyébként ja :D
Na és erre a jelenlegi munkahelyemen is rájöttek már.
De teényleg volt egy hely, 90.000 nettó a fizum, sehova se vettek fel, csak ide.
Na és jött egy "vezető" fickó, aki mondta hogy majd kitalál nekem ilyen meg olyan feladatot, hiszen mérnök diplomám van, milyen jó lesz.
Ránéztem, mondom 90.000 nettó?
Azt ki röhögtem, már nem vagyok a cégnél.
Mondani akartam neki hogy na akkor 2.000.000 nettó per hó és rendben is vagyunk.
Mérnöki diplomával 90000 nettó :)
Akkor az én fizummal meg lehetek elégedve.
És közben,gondolom nem kerestél állást:D
De az akkor is vicces volt mikor mondja a fickó milyen feladataim lesznek, végighallgattam, majd nagyon röhögtem.
El kellett volna neki küldenem a fizetési igényem, plusz céges autó S65 AMG, legújabb iphone, stb.
Szerintem "lefagyott volna a csávó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!