A jelenlegi munkádhoz képest kevesled a fizetésed vagy sokkallod?
Most technikusként dolgozom.
Fizetésem havi netto 200.000.
Én úgy gondolom hogy amit teszek a cégnek, plusz állandóan kritizálják a munkám, ok nélkül, szerintem hozzá tehetnének a fizumhoz.
mondjuk volt egy hely ahol ennyit kerestem de egyszer benyögte a főnök hogy a "fizetésem törölve", össze is csomagoltam szépen, :D
Kezdő óvópedagógusként szerintem elég jó fizetést kapok. Más ennél jóval több munkáért sokkal kevesebbet kap.
22/N
Igazából ezzel a kérdéssel úgy vagyok, hogy mindegy ki mit végez, fizessenek annyit, hogy tisztességesen meg tudjon élni, ne nettó 80-90 ezerből keljen kidekáznia a hónapot...
Nagyon meg kellene emelni a fizetést sok helyen.
Néha keveslem, néha reálisnak tartom, néha meg elgondolkozok hogy milyen szerencsés vagyok, hogy ennyit kapok és nem kevesebbet.
Tavalyi évem nézem, akkor projektek utána bónuszokkal 400+ ezer volt a havi kézhez kapott pénzem. Ha azt nézem, hogy szüleim 100 ezres fizetésből éltek és abból neveltek föl, vagy azt, hogy haverom 80-at kap havonta, akkor baromi sok pénz. De még más munkahelyekhez képest is egészen jó fizetés.
Másrészt meg ha azt nézem, hogy egy Pest környéki lakás 20+ milliótól kezdődik, akkor már nem is annyira sok, és évekig kell félretegyek, hogy egyáltalán kezdő rész meglegyen hitel mellé.
Vagy ha azt nézem, hogy a felettem állók kvázi az én munkámmal 10+ milliókat keresnek projektenként, akkor ahhoz képest az én fizetésem lepkefing.
Viszont nézhetem úgy is, hogy van aki feleennyi pénzért 4-re már otthon van, én meg este érek haza, akkor az idő lehet többet érne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!