Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen ennivalót vigyek...

Milyen ennivalót vigyek munkahelye ha félek mások előtt enni?

Figyelt kérdés
Régóta fennálló problémám, hogy ha sokan vagyunk egy helyen akkor félek enni mások előtt. Főleg ha néma csönd is van. Főételt nem is mernék, mert azt meg is kell melegíteni, bár ezt elkerülve enném hidegen is de itt attól félnék, hogy kifolyna vagy szagos lesz és emiatt bűzleni fog az ebédlő is. Gondoltam mindig vinnék péksütit, mert korábbi munkahelyemen azokat ettem, de ott nem is volt rendes kajálda, másik helyen meg volt de inkább a levegőn ettünk, mert kellemetlen volt a hangulat amúgy is, de ez gyakorlat volt így megoldható volt. De ha egy olyan munkahelyre megyek ahol rendes ebédlő van és vannak vagy húszan akkor inkább éhen halok munka végig de nagyon kellemetlen lesz nekem. Miket vigyek magammal ha ilyen problémám van? Esküszöm nem kitaláció, régóta gond ez nekem. Mindig igyekszem gyorsan megenni, mert kínosan érzem magam mások előtt..

2022. ápr. 1. 20:19
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Esetleg gyakorlással javíthatsz a helyzeten. Elöször csak menj be és gyorsan igyál egy pohár vizet. Aztán késöbb főzhetsz egy teát, vagy egy pohár üdítöt, ülve vagy álva igyál meg. Ezeket gyakorolhatod heteken át hogy szokjad a szituációt.

És persze ne csucsidőben kezdjed, hanem olyankor amikor csak pár ember lézeng a konyhában. Ha ezek már mennek, akkor fejlesztheted, vegyél egy kisebb süteményt amít egy perc alatt megtudsz enni, és ezt is gyakorold pár hétig. Aztán egy nagyobb sütemény, és így tovább. :)

2022. ápr. 2. 01:38
 42/43 anonim ***** válasza:
Én csak akkor kerülöm a figyelmet ha pl.szinte érzem hogy kinézik az ételt a számból. Pl. Eszek egy kis sütit, hirtelen benyit valaki az irodába, oda jön, és rendesen nézi ahogy ott eszem miközben kérdez vagy mond valamit. Akkor inkább én is elbújva eszek. Étterembe, ebédlőbe stb.tudom hogy mindenki eszik.
2022. ápr. 5. 09:08
 43/43 Torok25 válasza:
Én az utcán eszek leszarom xddd az asszony hozza nekem a főtt kaját meg eszem kint és aztán vissza .megyek ennyi addig elmegyek dohányboltba meg vele is beszélek
2023. szept. 16. 15:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!