Milyen ennivalót vigyek munkahelye ha félek mások előtt
enni?
Figyelt kérdés
Régóta fennálló problémám, hogy ha sokan vagyunk egy helyen akkor félek enni mások előtt. Főleg ha néma csönd is van. Főételt nem is mernék, mert azt meg is kell melegíteni, bár ezt elkerülve enném hidegen is de itt attól félnék, hogy kifolyna vagy szagos lesz és emiatt bűzleni fog az ebédlő is. Gondoltam mindig vinnék péksütit, mert korábbi munkahelyemen azokat ettem, de ott nem is volt rendes kajálda, másik helyen meg volt de inkább a levegőn ettünk, mert kellemetlen volt a hangulat amúgy is, de ez gyakorlat volt így megoldható volt. De ha egy olyan munkahelyre megyek ahol rendes ebédlő van és vannak vagy húszan akkor inkább éhen halok munka végig de nagyon kellemetlen lesz nekem. Miket vigyek magammal ha ilyen problémám van? Esküszöm nem kitaláció, régóta gond ez nekem. Mindig igyekszem gyorsan megenni, mert kínosan érzem magam mások előtt..
30.vagyok amúgy voltunk vagy 30-an az étteremben..és ez csak reggeli volt.
2022. ápr. 1. 22:12
32/43 anonim válasza:
Hát igen az ilyen az kínossá tud válni a legjobb szándék vezérlése ellenére is. Na, most már legalább tudjuk a keresztneved is. :)
2022. ápr. 1. 22:18
33/43 A kérdező kommentje:
32.Természetesen nem az igazit adtam meg ezért is macskakörmöztem be :)..
2022. ápr. 1. 22:21
34/43 anonim válasza:
Ohh, én meg azt hittem hogy szó szerint idéztél. Legalább a történet valódi, vagy az is csak egy pl mással megtörtént eset... ?
2022. ápr. 1. 22:23
35/43 A kérdező kommentje:
34.A történet valódi, de a saját nevemet nem akarom megadni ezen az oldalon..gondoltam érthető. Régen történt igaz, de nagyon bennem maradt.
2022. ápr. 1. 22:26
36/43 anonim válasza:
Persze, megértem. Bár fura ilyenet olvasni egy olyan oldalon, ami alapján senki sem fog tudni beazonosítani. És az is fura, hogy még mindig nem tudod elengedni, bár már oly régen történt. Igazából még mindig véded magad tőle, és amíg mindig ezt teszed, a veled történtek sem fognak elengedni téged.
2022. ápr. 1. 22:50
37/43 A kérdező kommentje:
36.Szerintem nem pont fura, mert azért nem mindenki ossza meg itt a nevét másokkal :D de direkt nem is szeretném. Amúgy igazad lehet, de nehéz is elengedni.
2022. ápr. 1. 22:52
38/43 anonim válasza:
Mindenfele trukkozesek helyett inkabb szakemberhez kellene menned. Nem normalis hogy egy teljesen normalis hetkoznapi dolog miatt szorongsz.
Utanna sokkal konnyebb lenne az eleted.
2022. ápr. 1. 23:00
39/43 anonim válasza:
Akkor most gyakoroljunk egy kicsit. :D Tudjuk, hogy étkezési zavarod van, és tudjuk hogy ez történt veled. De nem tudjuk a valódi keresztnevedet. Áruld el nekem kérlek, mint a múlt elengedésének a része. :)
# Robi
2022. ápr. 1. 23:02
40/43 A kérdező kommentje:
38.ez igaz, és nem is trükközni akartam csak elviselni ezt. Mint írtam van hogy ha sokáig vagyok egy helyen akkor megszokom és már elkezdtem félelem nélkül enni pl.suliban is. de persze a szakembernél se egyből fog javulni a helyzet, de persze ez lesz a megoldás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!