Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez most próbanap volt, vagy...

Ez most próbanap volt, vagy randi a főnökkel? Nincs tapasztalatom, milyen egy próbanap, vagy a betanulási idő?

Figyelt kérdés

Irodai állásra jelentkeztem, tegnap volt a próbanap, sose dolgoztam ilyen területen, de fura volt, máshogy képzeltem...

Az iroda egy modern stílusú lakószobára hasonlított (mint egy lakáskultúra magazinban, szőnyeggel és kanapéval), a főnök korombeli, végig mosolygott, segítőkész, kedves, udvarias. Érdeklődött rólam, hogy mit szeretnék enni (rendelt nekem is ebédet), mi a hobbim, mit szoktam csinálni, burkoltan rátért a párkapcsolat és gyerek témára...

Maga a munka egyszerű irodai meló volt, igazából csak azt kérdezte mennyire bírom, mennyire monoton, meg hogy tetszik...

Mint kiderült, ketten dolgoznánk az irodában (se ügyfél, se más munkatárs), ami kicsit fura.

Na most ez egy szokványos próbanap volt, vagy egy gazdag srác hívott el egy sajátos randira?

Kb. 25-35 körüliek vagyunk

2022. márc. 26. 19:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

"megkér, hogy vegyem le a cipőm"

Innentől fogva red flag, és menekülés ameddig látsz. Ilyen nincs, ez már túlmegy a normalitás határán.

2022. márc. 26. 20:17
 12/17 anonim ***** válasza:
33%
Nem látom be, miért kéne bármi rosszra gondolni a cipő levételének kérésével. Végül is nem azt kérte a főnök, hogy a bugyiját vegye le.
2022. márc. 26. 20:38
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Még ✌️
2022. márc. 26. 20:39
 14/17 anonim ***** válasza:
65%

A cipő levétele már bőven túlmegy a privát szférán, ilyen nem kérünk egy nőtől állásinterjún.

Tudom, hogy a sok lábfétises beteg idióta le fog pontozni emiatt...

2022. márc. 26. 21:01
 15/17 A kérdező kommentje:

"sok lábfétises beteg idióta"

Ez fel sem merült bennem... én alap dolognak tartottam, hogy a szőnyegre (főleg fehér szőnyegre) nem lépünk cipővel (ez sok ismerősömnél otthon is így van).

De azért most felmerült a kérdés, hogy miért is van egy cca 100 ezres szőnyeg az "irodában"...?

Kb. ilyen, és az iroda stílusa is:

[link]

2022. márc. 26. 21:23
 16/17 anonim ***** válasza:
55%
Nem lepődnék meg, ha ez egy felnőtt castingot megelőző próbanap lett volna.
2022. márc. 26. 22:23
 17/17 anonim ***** válasza:
79%

"a szőnyegre (főleg fehér szőnyegre) nem lépünk cipővel"

Ezért nem veszünk irodába fehér szőnyeget.

Na meg kanapét sem.

2022. márc. 26. 22:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!