Szerinted 27 évesen mennyire számít mai világban "fiatalnak" valaki munkahely/ pályaváltás tekintetében? Mennyi eséllyel indulhat valaki egy új helyen közel 30 évesen?
Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 15:07
11/18 A kérdező kommentje:
"Rád néznek és annyi" 😅
Jaj, ne tedd már nevetségessé magad, amikor a mai 16 évesek öregebbnek néznek ki, mint számos huszonéves!
Én speciel 27 évesen 18-20-nak nézek ki, amihez sajnos egy betegség is hozzájárult... de egyébként sem tűnnék szerintem 24-nek se, mégha nem is lenne a betegségem, akkor sem.
2022. márc. 19. 22:31
12/18 A kérdező kommentje:
#10 gondolom te 27 évesen már tiszta ránc és felfekvés vagy! hagyjad már magad, menj aludni!
2022. márc. 19. 22:34
13/18 anonim válasza:
Tolem sosem kerdeztek meg kort allasinterjun. Egyedul akkor kell megadni az aprocsepro adataidat, amikor mesz a HR-re a kisfuzettel meg az adminos teendokkel. En mar vegzettseget is kamuztam be sikeresen oneletrajzban. En is 25 evesen kezdtem amugy dolgozni, szoval nyilvan sejtettek, hogy nem 35 vagyok, mert azert latszik a foton.
14/18 anonim válasza:
Bocsi, nem a HR-re, hanem a berszamfejtokhoz amikor kapod a szerzodest.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ utolsó! :) Neked is ment a zöld, ahogy minden értelmes válaszolónak!
2022. márc. 20. 20:31
16/18 anonim válasza:
Azt mondja 27 sem fiatal XD Te gyökér. Ha az nem az, akkor mi?:DDDD
17/18 A kérdező kommentje:
Anyukám azt mondja, azt csak hiszem, hogy már nem vagyok fiatal :D 27 évesen épphogy csak felnőttem... (54 évesen Neki azért más rálátása van).
Így van utolsó, ez egy igazi gyökér. Középkorú egy 30 éves?!
Szerintem egy unatkozó troll :D :D
2022. ápr. 1. 14:29
18/18 anonim válasza:
Én anyum is 54 és kevés fiatalosabb ember van nála, hármat ugrik, mire egy 20 éves megmozdul, ráadásul úgy is néz ki. Ő akkor már minek számít az ilyen seggek szerint, matuzsálemnek? XD Ennyi hülyét. Amúgy igen, 27 évesen még épphogy felnőttél és előtted az élet, majd még csak most jönnek a jó dolgok. Egyedül olyan dolgok nem esélyesek, mint élsport, balettművészet, artistaság, egyébként meg akárhányszor válthatsz szakmát, még akár orvos is lehetsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!