Egy főnök a vitában (ha korrekt) érvre csak érvvel felelhet, vagy mondhatja hogy 1+1 = 3 mert én azt mondtam? Ha korrekt!!
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 12:45
11/13 anonim válasza:
Ha felmondtál akkor a cég nagyon jól járt. Ingyen megszabadult egy rossz munkaerőtől. Végre a cégnél bulihangulat lesz, mert a kekeckedő, rébuszokban beszélő, munkatárs eltűnik a cég életéből. Innentől már csak a szebb jövő következik.
Részvétem miattad az új munkahelyednek. Remélem majd onnan írsz rébuszokban se füle se farka kérdéseket! Az ELTE PPK pszichológus hallgatói a Te kérdéseidet elemezgetik. :)
12/13 anonim válasza:
Ez a szokásos gyűlöljük a főnököt, mert a ő a főnök és kész kérdés.
Bazsi, tudsz te ennél jobbat is
13/13 anonim válasza:
figyelj csak, ha engem rendesen megfizetnek, tőlem 1+1 az 5 is lehet, még vigyorgok is hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!