Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy főnök a vitában (ha...

Egy főnök a vitában (ha korrekt) érvre csak érvvel felelhet, vagy mondhatja hogy 1+1 = 3 mert én azt mondtam? Ha korrekt!!

Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 12:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg írd le a konkrét helyzetet, mert ez így értelmetlen!
2022. márc. 13. 12:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Bármit mondhat, ő a főnök, te vagy az alkalmazott. Ha nem tetszik, mehetsz isten hírével ahova akarsz.
2022. márc. 13. 12:53
 3/13 A kérdező kommentje:

"Bármit mondhat, ő a főnök, te vagy az alkalmazott."

Ezért tettem oda : ha KORREKT. mert ha korrekt nem mondhat bármit...

gondolom, ez evidens....

2022. márc. 13. 12:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ezért tettem oda : ha KORREKT. mert ha korrekt nem mondhat bármit..."

Akkor mi értelme a kérdésednek?

2022. márc. 13. 12:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Üdv Rébuszos Kérdező!

A vendéglátásban axióma, hogy a vendégnek mindig igaza van. Ugyan ez igaz a munkahelyedre: A főnöknek mindig igaza van.

Ő a főnök, ha megmondja a hülyeségeit akkor legyen bizonyítékod (tanú, vagy írásos utasítás) és megcsinálod a hülyeségeit. Napok óta rébuszokban beszélsz, konkrétumok nélkül írsz ki kérdéseket. Én személy szerint jókat szórakozom a Téged ostorozó hozzászólásokon. A mai nap ráérek, remélem lesz pár szaftos hozzászólás a lúzer munkaerőről aki nem mer felmondani, hagyja magát szívatni és olyan kérdéseket ír ki amelyekre csak a főnökének a szidását hajlandó elfogadni

2022. márc. 13. 12:57
 6/13 A kérdező kommentje:

"aki nem mer felmondani,"

Mellé mert felmondási időmet töltöm. Én mondtam fel.

2022. márc. 13. 12:58
 7/13 A kérdező kommentje:

"A főnöknek mindig igaza van."

Még 3 nap és nem a főnököm. Akkor is igaza lesz? Mert lesz még dolgunk egymással, ha minden igaz, a területi járási bíróságon találkozunk úgy áprilisban, csak akkor már nem főnök-beosztott lesz a reláció, hanem alperes-felperes.

Ott is igaza lesz? meglátjuk.

2022. márc. 13. 13:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Már megint felmondtál az alapítványi iskolában? Még csak március közepe van, de idén már háromszor jöttél el onnan.
2022. márc. 13. 13:11
 9/13 anonim ***** válasza:
93%

Balázska, a hosszú hétvégén se szünetelnek a kamu-kérdéseid?

Miért nem szabadítasz meg minket a kamugyártástól?

Miattad (is) hagyják el egyre többen és többen és többen az oldalt, nem baj? Évek óta visszatérsz és zúdítod a főnökszidó, kamukérdéseidet. :(

2022. márc. 13. 13:41
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
Baller kérdése jelentendő. Szegény figyelemhiányos kisgyerek.
2022. márc. 13. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!