Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek belefér munkatárs...

Szerintetek belefér munkatárs gépébe "belenyúlni" és lehalkítani?

Figyelt kérdés

A munkatársam gyakran megy ki az irodából (cigizni, mosdóba, megbeszélésre, ebédelni, akárhova) úgy, hogy szól valami beszélgetés/kiabálás a fejhallgatójából. Gondolom podcastet hallgat, vagy nem tudom, emberek ordítoznak teli torokból, annyit hallok.. Az asztalára lerakja a fejhallgatót, és abból harsog, és van hogy 2-3 órára eltűnik így.

Őszintén szólva elég zavaró.

Szóltam már neki, mikor szólok akkor mindig lehalkítja, de nem sokkal később visszahangosítja. Legkésőbb másnap ugyanúgy bömböl, mikor elmegy valahova.

Alapvetően soha nem szoktunk egymás cuccaihoz vagy számítógépéhez nyúlni... de ilyen esetben vajon belefér, hogy odamenjek és lenémítsam a gépét? Mennyire "illik" ilyet csinálni?

(Vagy nem tudom, milyen más módon halkíthatnám le.)

2022. márc. 10. 12:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, fogok vele beszélni.

(Engem fordított helyzetben nem zavarna amúgy, ha kinyomná a telefonom vagy lehalkítaná a gépem. Csak ne kezdjen "turkálni".)

2022. márc. 10. 12:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen rászóltam az egyik kollégára, hogy halkítsa már le a telefonját! Jön be az irodába, és full hangerőre van állítva a telefonja miközben chatelget. Percenként füllsértően csilingelt neki.
2022. márc. 10. 14:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Húzd ki a jacket.
2022. márc. 10. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!