Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Fogadjam meg a munkatársam...

Fogadjam meg a munkatársam tanácsát?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban, nem sikerült előnyösen beosztást készíteni, legalábbis nekem. Megyek majd a héten 6 napot+ túlórák is lesznek, emellett 2 részlegen kell dolgoznom, ami egymástól abszolút távol esik. A fizetésemen ez, abszolút nem fog meglátszani. Sokszor leszek reggeles, tehát pótlék az csekély mértékű lesz, emellett mindig időben fekszek majd. Azt tanácsolta munkatársam, hogy ha a nap folyamán, csak egy dolgot tudok megcsinálni, akkor csak azt. Nem kell az, hogy normálisan dolgozzak, aztán kihasználnak. Én nem tudom sajnos a tanácsát megfogadni. Eddig sokan panaszkodtak, hogy én jobban élek, mint ők, holott ők több fizetéssel rendelkezhetnek. Most nem lesz ilyen, hogy nézegeti k, hogy mennyit fejlődtem pénzügyileg, hiszen annyit kapok, amennyit adnak. Ti megfogadnátok a munkatársaitok tanácsát?
2022. márc. 7. 13:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kell megerőltetned magad. Amúgy sok szájhős is élhet e jobban, csak gondolom te okosabban osztod a pénzt esetleg a párod jobban keres és irigyek. Amúgy meg semmi közük hozzá. Megcsinálod amit kell, ahogy tudod. De ha túlóra is van, akkor nem szakadék meg én se ha nem jár anyagi többlettel. Amúgy gondolom a többiek se szakadnak meg a melóban.
2022. márc. 7. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!