Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkatársakat nem...

Milyen munkatársakat nem kedvelnek általában?

Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 12:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Az okoskodó,nagyképű,kétszínű,nyalizós,mocskosszájút.
2022. febr. 12. 12:50
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

Engem sajnos "pszichológiai betegség" miatt elég sokan utálnak.

Olyan vagyok mint a Tóth Jánosból Mucsi Zoltán, csak az a szomorú, hogy én nem megjátszom hanem valóban ilyen vagyok.

Én nem utálok senkit, csak elvesztem elég sűrűn az önkontrollt és kiabálok meg vergődök.

2022. febr. 12. 12:57
 3/13 anonim ***** válasza:
6%
Én olyasmi vagyok, mint Sheldon Cooper. Csak arról szeretek beszélgetni, ami érdekel. Leszarom ki mit ebédelt, mi van a kölykeivel, stb. Aki késik szünetről vagy egyéb szabálytalanságot követ el, ezt jelentem a főnöknek. Nem veszek részt a bájcseverészésben és a viccelődésekben. A munkámat maximális mértékben elvégzem. Semmivel nem tudnak rávenni, hogy menjek ki kávézni velük és hallgassam a hülyeségeiket, hazudva hogy miért nem a feladatommal foglalkozok. Még azokat is jelentem, akik nem egy szakban vannak velem, hanem váltom őket. Nem egyszer rohantam oda a főnöküknek panaszkodni róluk. Egy nőt már ki is rúgattam.
2022. febr. 12. 13:04
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Én a negatív, nagyképű, mindent jobban tudó embereket nem szeretem. Lehet, hogy valamihez jobban ért, de biztos, hogy nem mindenhez, és ha kérdezek tőle valamit, azt azért kérdezem, mert nem tudom, és ilyenkor azt várom, ghyo segítsen, nem pedig azt, hgoy megszidjon, hogy miért nem tudom.
2022. febr. 12. 13:10
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Saját tapasztalataim szerint az introvertáltakat nagyon tudják utálni, akik nem igazán vevőek a prolihumorra. Ha emellé még kis lassú, esetlenebb is vagy, ki fognak csinálni. Ha az utöbbiakon dolgozol, felszedsz egy kis izmot, megfelelő önbizalmat, senki sem fog beléd állni. Ha már addig fajulna a dolgok, hogy durván sértegetnének, olts vissza. Ez csak egy szaros munkahely. Ott nem mehet neked a provokatőr, mert azonnal fegyelmit kap és/vagy kirúgják. Csak légy bátor, és nem lesz sok bajod. (A monotonitáson kívül, de azt is meg-meg lehet szokni egy idő után.) Fel a fejjel!
2022. febr. 12. 13:28
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
A pletykás 💩 keverőket.
2022. febr. 12. 13:33
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
akinél a hülyeség szorgalommal párosul.
2022. febr. 12. 13:48
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Engem, mint aspit nem szoktak kedvelni, mert magasabb a munkamorálom, becsületesebb vagyok, mellettem látványos hogy mennyivel rosszabb munkaerők a többiek. Nem a beképzeltség beszél belőlem, ezt nem egy főnök mondta már. Egyébként nem érdekel ki utál és ki nem. Biztos nem fogom direkt vissza magam azért, hogy másnak több ideje legyen munkaidőben a telefont nyomkodni vagy cigizni. Azt is nyíltan kimutatom, ha valaki untat vagy nem érdekel. Ne fárasszanak olyan számomra ostobaságokkal, hogy mi volt a Hal a tortában vagy hányast kapott a gyereke történelemből. Egyébként én hármasra, négyesre nem lennék ilyen büszke.
2022. febr. 12. 13:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Én imádom a monoton munkákat. Ez is zavar sok embert.
2022. febr. 12. 13:59
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Én azt nem bírom, aki ostoba és képtelen tanulni. Megkérdezi ugyanazt 25x és feltart. Senior vagyok nem csopvez, nem az én dolgom lenne gondolkodni helyette.
2022. febr. 12. 15:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!