Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkatársakat nem...

Milyen munkatársakat nem kedvelnek általában?

Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 12:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18%

Az a tipikus nyugodt természetű gyerek,akiből második napra már egyből okoskodó lesz.

Feltesz pár kérdést,néha személyeset,amivel semmi baj,csak a szándékkal van,ami mögötte van.

Nagyjából be akar kategorizálni.

De szemüveges,nyugodt hangon beszél,mindenki szereti,a tipikus mindenhova illő arc,akinek a faviccein is nevetnek.

A 20 éves is,a főni/műszakvezető,meg az 58 éves Mari néni is.

Illetve van,akit lehet hogy nem bírok,de attól függ.

Van a tipikus csinálja a dolgát,odamehetsz tőle megkérdezni valamit,jó arc amúgy,csak egy idő után arcot vált.

Várni kell vele,míg kihül,és akkor lehet ismét vele beszélni,meg amúgy is lehet normálisan vele beszélni,de csak olyat kérdezz tőle,amit muszáj.

Hol van olyan papír,stb.

Viszont én észrevettem,hogy a szerénység a nyerő.

Alapból az vagyok(jobban mint az átlag),de ha még ráteszek egy picit egy lapáttal,akkor több esély van rá hogy elég karizmám van,és sikeresen átmegyek a speech checken(50).

És akkor csak annyit,ami nem gyanús annyira,jól színészkedve.

Alapból szerény vagyok nagyon,megtanultam hogy mi a nem jó,de erre ha ráteszek egy lapáttal nem látszik meg annyira.

Nála lehet ilyenkor szerezni infót anélkül,hogy kiakadna.

És hát néha fontos,mégis elkapja a roham,hogy miért tőle kérdezed,stb.

Van egy határ nála,de alapvetően jóarc,csak kifogy a levegő.

Nevezhetjük kompresszornak is az embert.

Nem bírom az 58 éves Mari nénit sem,nem vagyok túl jóképű,edzettem egy darabig,az arcom nem nagyon vékonyodott,nincs olyan nagy fejem,de akkor is.

Ezzel nem tudok mit kezdeni nagyon.

Sorolhatnám.

Műtét talán...

Tehát miért nem bírom a Mari nénjét,aki 58 éves...?

Mert ő ahelyett,hogy magában tartaná a tényt,hogy undorító vagyok Brad Pitthez és a kalapos csávókhoz,akiket még diavetítőn nézett a kultúrházba,burkoltan bunkoságot használva mondja.

Ha az én fejemen légy van,baltával üti le.

Kb.

Aztán van a semmittevő melós,aki osztja az észt,hogy ő is dolgozik,te miért nem bírod.

Eközben te egy sziklát próbálsz puszta kézzel pontosan a felénél félbevágni,miközben ő ül egy gép mellett,kávé,cigi,neki jár...

És a legnehezebb feladata elvágni egy darab papírt.

Ez mindenféle korosztályban van,kb egy jó pár van mondhatni mindenhol.

Aztán van a túlképzett(főnők asztala alatt dolgozik keményen,fiatal,egyetem,6 diploma,bérszámfejtés,excel,word,15 perces kávészünet BÁRMIKOR,céges kocsi,10 milliós ajándékok,drága karóra,selyemből készült ruhák,sok esetben rövidre vágott haj,marketing manager,Szabó Péter fan)akinek termelem a zsetont,hogy tudjon kaszinózni,mérhetetlenül kedves az elején,de utána a munkában nem említett szabályokat is igyekszik betartatni,és bűntudatot kelteni benned,hogy azt hidd hogy te vagy a hibás.

Néha pedig ha nem ez a helyzet,azért leáll kekeckedni,és a feltételezett segítőszándék sehol sincs.

Volt már ilyen kollegám is,sima melós volt ő is.

Volt egy másik,aki szeretett már csak azért mert ember vagyok,bár nem vagyok egy szép szál fiú,nem perfekt az arcvonal,az áll,a forma,a hibátlan szimmetrikus arcot megközelítő forma sem.

De szívesebben dolgoztam ám mellette,és bárki mellett dolgoztam,dolgoztam.

Tettem a dolgom,szimpla.

Csak ha kiesett a tollam a zsebemből,akkor nem mondta hogy qva nyád te blfsz gci.

Ez mondjuk túlzás,de aki annyira butuska,hogy ne tudja mi mit jelent valójában,az nagy hátrányban van... Azért nem ennyire durva,de a nem tetszés burkolt kifejezése,és nyilván aki utál az napról a másikra többet lát,méginkább a gondolatai részévé válsz,mert egy helyen vagy vele.

Engem ez a bizonyos kollega már kb a harmadik napon jobban gyűlölt 10x,mint az első nap. Legalább.

Sajnálom az ilyet,nem ítélem el,vele is ugyanúgy kibxnak ebben az országban,mint mással,csak vele könnyebb...

Van még a bunkó,rendezetlen vikingszakállú,2 méter magas,140 kilós kávéfoltos cigi.

Ő a biztonsági őr,aki anélkül fejezi ki a mimikájával,hangsúlyával a dominanciáját,hogy szükség lenne rá.

Pl mikor bemész első nap.

Én olyat kaptam,hogy "mit keresel itt?"

Van még a tipikus ember,aki ugyanúgy él mint mindenki más,csak már fiatalon megvan benne az értelem 90%-a.

Mint a Bajkál tó, a föld édesvízének az 1/5 része.

Tehát hell,töltöttcigi,úúú a csajommal olyat qúrtunk,elélvezett 100x.

Most néztem a filmet,nagyon kemény,nézd meg te is.

Kb ennyi,azért neki is vannak hiányosságai,tehát általában ő az "én megcsináltam,te kész vagy?" csávó.

Persze,hogy ha te dolgozol,és ő is,és neki nem megy,akkor segíts már.

Ha neked megy,attól függetlenül végignézni,hogy kínlódsz egyedül,de valahogy mégis megcsinálod az utolsó szusszal.

Ez nem csak fizikai munkába illik bele,de az ilyen gyakran fordul elő ott.

Általában nem túl erős testalkatú.

A 40 éves kopasz,140 kilós 180 centi magas vállalkozó.

Oldaltáska,benne egy köteg pénz,alig fér el a lapát tenyerébe.

Mivel ő nevel egy gyereket,vagy eltart egy nőt,erre fel elvárja hogy ha ő bemegy a boltba,akkor egyből kiszolgálják,mié álnék má sorba,há nekem fontos dógom van,haggyá má az ilyen komolytalan senkikkel,mire fogják vinni...

Undorító,lehetetlen az ilyenekkel normálisan együtt dolgozni.

És nem is éri meg...

Több jelenleg nem jut eszembe,majd írom,ha lesznek.

2022. febr. 12. 15:50
 12/13 anonim ***** válasza:
1%
A csendes, szocfóbot utálom a legjobban akivel nem lehet normálisan dumálni mert mindenre csak bólogat és próbál mosolyogni de közben olyan feszült, hogy az ampermérő kiakad a közelében.
2022. febr. 12. 15:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én pl azt nem kedvelem akinek csak ez a 2 témája van :

1. Mit főzött tegnap, mit főz ma, mit főz holnap. Ki mit főz?

2. Mit csinált a férje, a kölyke, a f4szomtudjamilyenrokonának a kölyke. Mekkorát kulázott a bilibe a gyereke. (legjobb mikor ebéd időben még mutogatja is).

2022. febr. 14. 08:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!