Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kiközösítettek a munkatársak...

Kiközösítettek a munkatársak mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 évig dolgoztam ezen a helyen,fél éve eljöttem más állás miatt ahonnan viszont elküldtek mert sokáig voltam beteg(korona plussz kórház) Ma visszajöttem ide dolgozni és abba a tudatba jöttem hogy jó lesz minden mivel mindenkit ismerek mindenkivel jóba voltam erre olyan lekezelően beszéltek velem hogy csak lestem.7,5 órából 7,5-t egyedül dolgoztam a másik 2 csak nézett meg beszélgettek,megálltam egy percre inni már kaptam is hogy ezért jöttél vissza?Olyan gyomoridegem lett emiatt hogy félek mi lesz ezentúl.Megpróbálom átkéretni magam máshová de ha nem lehet akkor megint hagyjam ott a jó munkát az emberek miatt.Ezt már nem bírom volt már valaki így?
2022. márc. 1. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkább beszélbi kellene velük, megkérdezni, mi a bajuk veled. Amikor elmentél szarban hagytad őket? Mert akkor érthető a viselkedésük.
2022. márc. 1. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Most őszintén, neked kell döntened, hogy A vagy B. Ha A-maradsz, akkor szorongás helyett konfrontálódnod kell a munkatársaiddal. Elvégre is kötelező egészségügyi szabályzat volt arra, hogy mikor mehetsz vissza közösségbe. Ennyi, a te betegszabid bánta, nem kell szégyellned néhány mártír f_sz miatt magadat, akik közt a főnök kiszórta a melót átmenetileg! Kérd számon őket, mi a gond, de sose hunyászkodj meg-miért is ne mernél kiállni magadért?! Ha B- ne konfrontálódj, húzd be füled farkad, ne is igyal 30 napig nyilvánosan, majd keress munkahelyet és mondj fel. Nem érdemes kiégni idióták miatt! Mégis mi itt még a kérdés, neked kell eldönteni mennyire vagy karakán.
2022. márc. 1. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Visszaszólnék, hogy "foglalkozz a magad dolgával".
2022. márc. 1. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Először raszolod neki, hogy mi a fax van bajuk.

Ha nem megy szolhatod a fonoknek

2022. márc. 2. 04:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!