Jár még így valaki, hogy kiközösítették, kiutálták a munkahelyéről?
Sajnos én így jártam. Megbeszélés után szerződést bontottunk. Most, hogyan tovább? Mit tegyek?
Állítólag azért nem kedveltek a kollégák mert, nem voltam elég beszédes és nem érezték jól magukat velem a munkaidőben. Én meg dolgozni mentem oda elsősorban úgy érzem, hogy pont annyira voltam beszédes amennyire kellet és mindég kedves voltam mindenkivel és arra törekedtem, hogy maximálisan el tudjam végezni a munkát és elégedettek legyenek velem.
Ti értitek ezt?
Huu, hat az durva, sajnalom😕😕
Nekem az elso munkahelyem volt ilyen, allami szerv, es az oreg butordarabok kifurtak 1 honap alatt. Akkor aznap nagyon kikeszultem amikor elkuldtek de a mai napig aldom a sorsot hogy nem maradtam meg abban a kozegben.
A csavar a történetben az, hogy pont akkor jött vissza beteg szabiról két nálam sokkal régebbi munkatárs, betegszabiról. Pajzs mirigy műtéten voltak.
Lehetséges, hogy csak 3-hónapra kellettem azért, hogy pótolni tudják a betegszabira ment két régi munkatársat?
Ki érti ezt? Mert én sajnos nem.
Ne foglalkozz vele, ott egy ilyen "közösség" volt, akiknek ez lett volna az "igényük...".
Keress más lehetőséget, lásd el a feladatodat és kész. Nem biztos, hogy érdemes mindig a nyájjal együtt menni. (Hasonló voltam hasonló helyen, ezért tipliztem. Belegondolva sokkal hamarabb kellett volna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!