Pihenés képen más is szokott menni betegállmonyba?
Figyelt kérdés
Gondolok, itt arra, hogy nem nem vagy beteg, de úgy évi 1-3 hét rekreációt kiveszel ilyen címszóval, hogy ne égj ki. Pl arra amikor a környezetedben látod, hogy pl otthon vannak akár home officeban, te meg benn ülsz és már kicsit sok így.2022. febr. 22. 11:51
1/22 Dr.med.habil. Genya válasza:
Nem, sőt, ha kell egy olyan nap, vagy kettő, amikor azt érzem pici pihi kell, nem is kell kiírjam szabira. Azt nyárra meghagyják nekünk, kivehetjük egybe is akár.
2/22 anonim válasza:
Elofordul, de nem mondanam rendszeresnek, altalaban mindig van annyi szabim, hogy azt tudjam erre is hasznalni. (1-1 napokkal szoktam neha megtoldani hetvegeket, a tobbi az a nyari es az oszi nyaralas, illetve a karacsonyi idoszak, es igy szokott meg maradni par nap, szerencsere nem szoktak olyan dolgaim lenni, amire ki kell vennem szabit, altalaban mindet pihenesre veszem ki.) De volt mar ra pelda. Jo fej a haziorvosom, kb szuletesem ota ismer, kiir akarmikor, de nem elek vele vissza, csak ha tenyleg ugy erzem, hogy muszaj.
3/22 anonim válasza:
Nem szoktam. A szabijaimat pont erre veszem ki.
4/22 anonim válasza:
Nem.
Igazából táppénzen se voltam még,de csak azért mert cserével meg tudtam oldani.Nyilván ebben az is szerepet játszott,hogy nem volt komolyabb eü. problémám.
Ha nagyon nem lenne más lehetőség,akkor biztosan elmennék én is.
De ha ez éves szinten a szabadságon felül szükséges,akkor inkább munkahelyet váltanék még akkor is,ha anyagilag jóval hátrányosabb lenne.
5/22 anonim válasza:
Pont most tervezem, igaz nekem volt egy idegösszeomlásom januárban. Így idősödve ezt már egyre elfogadhatóbbnak tartom, régen elképzelhetetlennek tartottam. Kevés a 30 nap szabi.
49f
7/22 anonim válasza:
A kiégést nem veszik eléggé komolyan még Magyarországon, és sokan művelik önkéntesen az önkizsákmányolást is. Aztán huss, oda az élet!
8/22 anonim válasza:
Táppénzcsaló, grat a munkáltatódnak.
9/22 anonim válasza:
Ha a kiégés betegség, akkor a megelőzésére tán elfogadható a táppénz.
10/22 A kérdező kommentje:
6-os a szabin felül gondoltam, segítek.
8-as hol csalás? Grat...
2022. febr. 22. 12:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!