Dolgoztatok már olyan helyen, ahol soha senkit nem engedtek nyáron szabira, csak azon kívül?
Én még nem, de láttam már ilyen álláshirdetést. Hotel éttermében mosogatás, és a feltételek között azt írták, hogy június-július-augusztus-szeptember hónapokra ne legyen vakációterv. Azt persze nem tudom, hogy ez ott általában véve így megy, vagy pedig csak arra az évre, az akkor felvételt nyerő jelentkezőre vonatkozott (májusi kezdés volt), és a következő évben esetleg már mehetett volna akkor vakációra.
A lényeg, hogy ilyen feltételt szabhat egy munkahely akár alkalmilag akár általánosan? Ez törvényes? Dolgoztatok már ilyen helyen?
hát figyi,a mosogatás nyugaton nem egy high profile munka
ha pl hegesztő lennél kinn vagy ács (példák), de orvos vagy mérnök, akkor az teljesen más dolog, mint egy kulimunka, ami ráadásul idényszerű
de az önérzetes magyarázásból azt veszem le, hogy egó az van, meg gondolom legújabb ifon meg esetleg színes hajkorona is, de tudás az igen kevés.
de majd megbeszéled a hipszterkocsmában ezt a többi túlképzett bölcsésszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!