Volt már olyan, hogy az új munkahely, ahol kezdtetek, olyannyira nem tetszett, hogy a legelső napot sem dolgoztátok végig?
Legszívesebben hazamentem volna még aznap, de nem mertem, így azt a napot még túléltem valahogy, de másnap már nem mentem be.
Nyári gyakorlat volt még suliba, nem rendes munkahely. Az egyik Budapesti szállodában dolgoztunk "szakácsként" (inkább konyhai kisegítő volt). Egyszerűen az egész helynek annyira rossz atmoszférája volt, nem tudom megmagyarázni, de az emberek se voltak szimpatikusak, a főnök se, meg maga a hely se. Olyan dolgokat vártak el tőlünk, amiket mi nem is tanultunk (ami nem csak az ő hibájuk, hanem a sulié is), és amikor ezt elmondtuk, nagyon le lettünk cseszve. Bazinagy volt az épület, egyszer, fél perc alatt elmagyarázták, hogy mi hol van, aztán amikor később alig találtunk meg valamit (hosszú folyosókon, elágazásokon, emeleteken keresztül), azért is leszidtak, hogy el lett mondva... A főnök beszédstílusa se volt túl szimpatikus, sütött belőle az arrogancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!