Amikor véget ért életetek legelső munkahelye, hogy dolgoztátok fel, hogy már nem lesznek veletek azok az emberek, akik a legelső nehézségeken átsegítettek?
#1 ez baromság. nekem vannak onnan emberek akikkel jóban vagyunk és segítjük egymást.
Kérdező: nekem az volt, hogy jobb helyek, pozik lettek aztán, ahogy én is jobb lettem és ez ad értelmet a váltásoknakm
Örültem neki hogy el kotródtam onnan, pont ott volt a csajom is akivel szakítottam, és aznap fel is csesztek agyilag.
A csaj is meg én is azonnal felmondtunk, már csak azért is hogy ne is lássuk egymást, amúgy egy lerobbant gyár lett mára.
28f
Nem okozott komolyabb lelki traumakat :D Minden munkahelyemrol ugy jottem el, hogy elegem van belole (nem utaltam egyik munkahelyemet sem, csak amikor sokaig dolgozol egy helyen, egy ido utan felgyulemlik sok rossz dolog + valtozik a hely, a rendszer, kicserelodnek a kollegak, mar nem olyan jo mint regen), itt az ideje a valtasnak.
Viszont nekem pl mindegyik fonokom hianyzik, mert ezzel szerencsem volt, iszonyu jo fej fonokeim voltak mindenhol eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!